Actueel

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief najaar 2017

 

Op een doordeweekse dag is het rustig in de haven van Harlingen; onze vloot beweegt zich over het Wad en het IJsselmeer.

De balans geeft aan dat het tot nu toe een hele mooie zomer is. Mooi zeilweer, veel zonuren, weinig regen en heerlijke temperaturen.

En het is nog niet voorbij. Al een flink aantal jaren achter elkaar blijken september en oktober echte nazomermaanden te zijn en daarom hebben wij besloten er lang van te genieten en er een prachtig najaar van te maken, hopelijk samen met u.

De kortingsperiode voor het naseizoen, normaal gesproken vanaf eind september, halen we voor u een heel stuk naar voren. Vanaf 1 september 2017 geven wij al 10% korting op de huurprijs van het schip. Dat betekent dat u vanaf €. 106,= een heel weekend kan zeilen over het Wad en overnachten op één van de Waddeneilanden of bij rustig weer op een zandbank.

Op zondag 17 september wordt de laatste droogvaltocht van seizoen 2017 gevaren. Er is nog plaats!!

U kunt onze droogvaltochten en etmalen ook als familie, bedrijf of vereniging boeken. Een geheel verzorgd en bijzonder uitje.

Het nieuwe programma droogvallen en etmaal op het Wad, voor seizoen 2018, zal in november van dit jaar op onze website verschijnen.

Wij hopen u in seizoen 2017 nog te mogen begroeten aan boord van onze schepen.

Wij wensen u nog een hele mooie nazomer toe.