Actueel

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ZOMER 2017

Goed nieuws: de zomer is op weg naar het Wad!!!!!!

 

De kop is er af en de eerste tochten zijn gevaren, de winterbleke wangen worden al weer wat bruin. Het is prachtig op het Wad: zwermen vogels, veel zeehonden, adembenemende luchten en best heel wat zon!!

Krijgt u zin?

De schepen liggen weer voor u klaar, na een winter verven, lakken en verbouwen. Voor uw familie-vriendenuitje, voor een bedrijfsuitstapje maar ook voor u alleen, met z’n tweeën of drieën of met de kinderen.

Droogvaltocht:Een dag de Waddenzee op, geheel verzorgd, zeilen naar een zandplaat, droogvallen en wandelen, een excursie van een waddengids van de Waddenvereniging, weer loskomen van de plaat en zeilend terug naar de haven van Harlingen. Een onvergetelijk uitstapje.

Een etmaal op het Wad:Om 12.00 inschepen, zeilen naar een zandbank, het anker er in, op het Wad slapen en  twee keer droogvallen. Genieten van de zonsondergang en –opgang.  Geheel verzorgd. Een unieke beleving.

Ouder-kindmidweken:Een midweek op stap met één van onze schepen, over het Wad, naar de Waddeneilanden, droogvallen op het Wad.De tochten worden gepland op het ritme van de kinderen zodat iedereen optimaal kan genieten van deze zeil- en zwerftocht.

Een Classic Sailingcruise:Tijdens de pinksterdagen en in de zomer bieden we een luxe zeiltrip aan, kompleet verzorgd met een prachtige route over het Wad en langs verschillende Waddeneilanden. Een mooi  nautische ervaring in een heerlijk comfortabel jasje.

Het Wad heeft absoluut wat en wij bieden het u graag aan.