Meerdaagse zeilreizen

Familiereis met kinderen zomer

Vakantie met kinderen

Zeiltochten voor (groot)ouders en (klein)kinderen.


Al vele jaren een groot succes! Een midweek varen op een historische zeilschip over het wad, voor (groot)ouders en (klein)kinderen.
Een zeilreis waarin rekening gehouden wordt met natuurlijk windrichting, windsterkte, eb en vloed maar bovenal…..…. met de kinderen.

Zwervend over het Wad, eilanden bezoeken, wandelen over oneindige stranden en droogvallen met het schip op een zandbank; als je dan van boord stapt heb je de grootste “speeltuin” die je je maar bedenken kan.
De bemanning bestaat uit de schipper en de matroos; zij voorzien iedereen zoveel mogelijk van informatie over het schip, het zeilen en de omgeving en geven uitleg daar waar nodig. De kinderen kunnen, net als de volwassenen, meehelpen met de zeilen hijsen, aan touwen trekken, boeien zoeken en het schip sturen.
Er gaat een kok mee voor het bereiden van de maaltijden. U maakt met elkaar een boordkas (denk aan €. 7,50 - €.10,= p.p. per dag).De boodschappen doen en de assistentie bij het koken wordt onder leiding van de kok geregeld.

Ben je overtuigd en wil je mee? Dat kan op de volgende data in de zomervakantie van 2017:

  • Zondagavond 30 juli, 20.00 uur t/m vrijdagmiddag 4 augustus, 15.00 uur 
  • Zondagavond 6 augustus, 20.00 uur t/m vrijdagmiddag 11 augustus, 15.00 uur

De gezinsvakanties beginnen  op zondagavond, 20.00 uur en eindigen vrijdagmiddag om 15.00 uur in Harlingen. Slapen doe je aan boord, in gezellige 2, 3 en 4 persoonshutten.
Wij hebben hier een schat aan ervaringen van (groot)ouders en (klein)kinderen, die wij graag met u willen delen.

Zoek hier uw reis per datum

Prijs: € 290,-

Zomervakantie 2017

31/7-4/8

7-11/8

 

Kinderen (t/m 12 jaar)€ 195,=

De prijs voor de vakanties met kinderen is inclusief bemanning (schipper en maat), inclusief kok, havengeld, toeristenbelasting.

Exclusief, eten en drinken.
Aan boord wordt een boordkas ( circa 8 euro per dag p.p.) voor het eten en drinken samengesteld en er gaat een kok mee aan boord voor de algehele coördinatie voor het eten en drinken.