Kleintje Waddenrace

fun since ’85

Beleef waar een kleine vloot groot in is!!

*breadcrumbs*

De Brandarisrace kan dit jaar vanwege de Corona-regelgevingen niet doorgaan. Wel merken wij, dat men in dit weekend toch heel graag mee zou willen zeilen op onze historische zeilschepen. We blijven dit oorsponkelijke ‘Brandarisrace-weekend’ dan ook aanbieden als meezeilreis voor individuelen en kleine groepjes. Op elke schip past een maximaal aantal deelnemers van 12 tot 14 personen. Op deze manier blijft er genoeg ruimte over om te voldoen aan de overheidseisen. Als er voldoende aanmeldingen zijn, willen wij onze eigen ‘Kleintje Waddenrace’ organiseren. We gaan dan met de twee of drie schepen die geboekt zijn, lekker actief zeilen en de ‘strijd’ tegen elkaar aan.

Het verschil met de Brandarisrace is dat deze zeiltocht puur voor de fun is, dus we pakken het actief, maar relaxed aan. U hoeft geen zeilervaring te hebben; de schipper en de matroos begeleiden u zorgvuldig tijdens het zeilen. Aangekomen op Terschelling kunt u heerlijk genieten van al het moois wat het eiland u te bieden heeft. Zondag zeilt u weer, in alle rust, terug naar Harlingen onder prachtige najaarsluchten vol met trekvogels.

Haven van in- en ontschepen: Harlingen
Inschepen: vrijdagavond 16 oktober 2020, vanaf 20.00 uur.
Ontschepen: zondagmiddag 18 oktober 2020, 17.00 uur.
Prijs volwassene: €. 170,-
Prijs kind (t/m 12 jaar): €. 130,-
Aan boord betaalt u €. 65,- p.p. voor het eten.

De prijs is verder inclusief: bemanning, brandstof, havengelden, toeristenbelasting, dekbedden en handdoeken.

Helaas hebben wij deze reis moeten afzeggen; in 2021 gaan we weer een hele mooie Brandarisrace organiseren.