Familieuitje Droogvallen en wadlopen

fun since ’85

Heeft u wat te vieren? Of wilt u iets leuks en bijzonders doen met familie en/of vrienden? Wij hebben voor u een speciaal arrangement, voor groot en klein, voor ieder wat wils. Een familie-vriendenuitje droogvallen en wadlopen is een unieke ervaring!

*breadcrumbs*

Hoe ziet een familie-vriendenuitje droogvallen en wadlopen eruit?

Een dag:

’s Morgens scheept u in en rond 9.30 uur vaart het schip de haven uit en worden de zeilen gezet op weg naar een mooie zandbank in de Waddenzee.  Daar aangekomen worden de zeilen gestreken, het anker zakt en de ebstroom neemt langzaam het water mee. Als het schip droog ligt strekt zich een eindeloos prachtig wandelgebied uit, over de bodem van de Waddenzee. Na een paar uurtjes brengt de vloed het water weer terug en laat het schip weer drijven. De zeilen worden gezet en voldaan zeilt u terug naar Harlingen waar het schip rond 19.00 uur weer afmeert.
Desgewenst kunt u een waddengids van de Waddenvereniging inhuren voor een bijzondere excursie over de bodem van de Waddenzee.

Een etmaal:

Het begint zoals een droogvaldag is beschreven (inschepen vanaf 12.00 uur)  alleen blijft het schip, na het droogvallen in de middag, op het Wad. Onder het genot van een drankje ziet u de zon verdwijnen, u slaapt midden op zee en heel vroeg in de morgen ligt het schip weer droog en kunt u de dag starten met een hele speciale ochtendwandeling. Als het water terugkomt worden de zeilen gezet en na 24 uur op het Wad stapt u, met het gevoel van een lange vakantie,  in Harlingen weer van boord.

Prijzen 2022

Dagtocht (10-11 uur)

maandag t/m donderdag

v.a. €  90,-p.p. excl. het eten
v.a. € 140- p.p. incl. het eten

vrijdag/zaterdag/zondag

v.a. € 110,- p.p. excl. het eten
v.a. € 160,- p.p. incl. het eten

Een etmaal(24 uur)

maandag t/m donderdag

v.a. € 125,- p.p. excl. het eten
v.a. € 175,- p.p. incl. het eten

vrijdag/zaterdag/zondag

v.a. € 140,- p.p. excl. het eten
v.a. € 190,- p.p. incl. het eten

Alle prijzen voor een familie-vriendenuitje droogvallen en wadlopen zijn inclusief bemanning (schipper en matroos), havengelden, toeristenbelasting, brandstof, eindschoonmaak en 9% BTW.
U kunt desgewenst een waddengids inhuren voor een excursie over de bodem van de Waddenzee. Prijs €. 175,=
Alle prijzen zijn exclusief fris- en alcoholische dranken.
Dit programma is mogelijk vanaf 10 deelnemers.