Etmaal op het Wad

fun since ’85

Na een dag vol zon, zee, zilt en zand, droom ik weg, op kabbelend water.

*breadcrumbs*

Een etmaal op het Wad: zeilen, droogvallen, wandelen, eten en slapen op het Wad

Een etmaal lang op een prachtig schip van de Historische Zeilvaart. U gaat tijdens dit etmaal zeilen, droogvallen, wandelen op het Wad, heerlijk eten en lekker slapen op een schip. U kunt hierbij ultiem genieten van de omgeving en het schip. De schipper neemt het werk uit handen, maar voor de echte belevenis kunt u de schipper ook helpen met het hijsen en strijken van de zeilen!

Het Wad is UNESCO Werelderfgoed

Een etmaal op het Wad waarbij u kunt zeilen, droogvallen en wandelen op een Historisch zeilschip is al heel bijzonder. Maar de omgeving is ook heel speciaal. Het Wad staat namelijk sinds 2009 op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Hiermee staat het Wad op het zelfde lijstje als bijvoorbeeld het Great Barrier Reef  in Australië.

Hoe ziet een etmaal op het Wad er uit?

Rond het middaguur scheept u in en vaart het schip de haven uit; de zeilen worden gezet. Na een mooie zeiltocht gaat het anker ervoor op de plaats waar het schip gaat droogvallen. Wanneer de avond valt ligt het schip op een weidse zandbank en kunt u een prachtige wadwandeling maken.

Als het donker wordt komt het water terug en na een tijdje drijft het schip weer. Met het geluid van kabbelend water valt u in slaap. In de vroege morgen valt het schip nog een keer droog en kunt u het wad nogmaals beleven maar dan aan het begin van een nieuwe dag. In de loop van de morgen komt het schip weer los en zeilt u terug naar Harlingen. Meer vakantie vind je nergens!

Data 2021
Dinsdag 24 augustus, 12.00 uur t/m woensdag 25 augustus, 12.00 uur – vol

Helaas was dit het laatste etmaal van dit seizoen. Eind oktober zetten wij de nieuwe data weer op de website, dus houdt ons in de gaten!

Prijs:
Volwassene            €. 180,-
Kind t/m 12 jaar      €. 140,-
Alle etmalen zijn inclusief eten, drinken, Garantiefonds Pakketreizen en beddengoed. 
Fris- en alcoholische dranken zijn aan boord tegen betaling verkrijgbaar. 

Wilt u meer informatie over een Etmaal op het Wad? Neem dan hier contact met ons op.

Naast een etmaal op het Wad kunt u ook kiezen voor een dagtocht droogvallen en wadlopen. Kijk hier voor meer informatie en beschikbare data voor een dagtocht droogvallen wadlopen of neem contact met ons op.