Weblog: Nieuwtjes

Een heel bijzonder kerstgeschenk

Bent u opzoek naar een origineel en uniek ‘kerstpakket’ voor uw werknemers, collega’s of zakenrelaties? Of wilt u uw familie of vrienden verrassen met iets bijzonders?  Bij Historische Zeilvaart Harlingen kunt u kiezen voor een origineel geschenk in een mooie feestelijke kerstverpakking

Kerstgeschenk: droogvallen en wadlopen

In de maanden mei, juni, juli, augustus en september 2020 organiseren wij droogvaltochten aan boord van onze zeilschepen, vanuit de historische haven in Harlingen. Dit betekent een dag vol avontuur samen met de schipper en de matroos. Ze kunnen genieten van het prachtige schip, maar ook van de bijzondere omgeving: Het Waddengebied. Een uniek gebied met haar voortdurende cyclus van eb en vloed. Sinds 2009 is het Waddengebied Werelderfgoed, door deze UNESCO-status staan de Wadden nu in het zelfde rijtje als andere prachtige natuurgebieden zoals de Grand Canyon en de Great Barrier Reef.

Prijzen en opties van de kerstgeschenken

Wij kunnen dit originele kerstgeschenk leveren in een mooie feestelijke kerstverpakking. Bent u benieuwd wat de kosten zijn? Kijk dan hieronder:

Speciale kerstprijs droogvaldagtocht:

Volwassenen €. 90,= (normaal €. 98,=)
Kinderen (t/m 12 jaar) €. 60,= (normaal €. 68,=)
De prijs is inclusief volpension (lunch en diner, koffie/thee).
Fris- en alcoholische drankjes zijn aan boord verkrijgbaar en rekent u af na de tocht.

Speciale kerstprijs etmaal op het Wad:

Volwassenen €. 165,= (normaal €. 175,=)
Kinderen (t/m 12 jaar) €. 125,= (normaal €. 135,=)
De prijs is inclusief volpension (lunch/diner/ontbijt, koffie/thee) en dekbed
Fris- en alcoholische drankjes zijn aan boord verkrijgbaar en rekent u af na de tocht

Meer informatie of andere vragen?

Lees hier meer over een dag of een etmaal op het Wad. Wilt u meer informatie of reserveren, vul het formulier in en wij reageren zo snel mogelijk. U kunt ons altijd bellen; wij zijn ook in de avonden en weekenden bereikbaar. Wij bij Historische Zeilvaart Harlingen helpen u graag het mooiste kerstgeschenk samen te stellen!

Oud & nieuwjaarscruise 2020

Naast een bijzonder kerstgeschenk kunt u bij Historische Zeilvaart ook kiezen voor een bijzondere oud- en nieuwjaarscruise. Al vele jaren organiseert Historische Zeilvaart Harlingen deze unieke cruise. Dit jaar zal deze cruise plaatsvinden aan boord van de prachtige tweemastklipper Actief. De ervaren bemanning organiseert voor u een onvergetelijke reis over het Wad en naar de Waddeneilanden. Wilt u meer informatie over de oud- en nieuwjaarscruise of wilt u weten wat de prijzen zijn? Kijk dan hier. U kunt ook direct boeken of contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!