Oud en nieuwcruise Wad

fun since ’85

Vaarwel 2021, welkom 2022

*breadcrumbs*

Midden op het Wad 2021 uitzwaaien en 2022 verwelkomen.

We hebben vaak afgelopen jaar de rust en de ruimte opgezocht; schepen lagen tijdens prachtige zomernachten voor anker op het Wad, of vielen droog op een zandbank met ondergaande zon of vierden een feestje op het prachtige verlaten Kornwerderzand. Ook de havens van de Waddeneilanden en de IJsselmeerstadjes waren rustig; er waren zoveel minder vaarbewegingen. Het jaar 2021 liet ons de rust en de ruimte opzoeken.

In deze sfeer gaan we nog even door en zo willen we 2021 afsluiten met een prachtig oudejaarsarrangement aan boord van de Friese Maatkast Ideaal. Het arrangement is geheel verzorgd; de kok zorgt voor ‘wakkerwordende’ ontbijten, ‘buitenlucht-lunchen’, ‘sfeervolle warme maaltijden’ en ‘lekkere tussendoortjes’.

Hoe ziet het arrangement eruit?

Woensdagavond 29-12-2021, 20.00 uur: inschepen aan boord van de Ideaal in de haven van Harlingen.
Donderdag 30-12-2021: vertrek Harlingen naar Vlieland. Aankomst Vlieland rond 15.00 uur. Wandelen, fietsen, relaxen. Vanaf 18.00 uur borreltijd en diner.
Vrijdag 31-12-2021: vertrek van Vlieland, het Wad op. ArieJan Koeman, schipper van de Ideaal, zoekt een mooie zandbank en op de ritme van het getij valt het schip droog, komt het weer los, valt het weer droog….In deze prachtige sfeer wordt afscheid genomen van een bijzonder jaar en begroeten we in alle rust 2022.
Zaterdag 01-01-2022: met water onder het schip en een opkomende zon zeilt de Ideaal terug naar Harlingen, een nieuw jaar voor de boeg!

Prijzen

Prijs voor dit zeer unieke arrangement: € 475,= p.p.
Wanneer je alleen boekt: we plannen maximaal 2 personen (van hetzelfde geslacht) in één hut. Mocht je een hut alleen willen dan kost dit €. 150,- extra.

De prijs is inclusief volpension/koffie/thee/melk, dekbedden, Garantieregeling Pakketreizen en handdoeken. Fris en alcoholische dranken zijn aan boord te koop.