Voorjaarsweekend zeilen

fun since ’85

The way life should be!

*breadcrumbs*

Een weekend zeilen op het Wad

Zeil eind begin mei mee met een prachtige ‘voorjaars’ zeilreis over het Wad op de Ideaal. Laat je heerlijk meevoeren over de Waddenzee en geniet van de vergezichten, of doe actief mee en hijs de zeilen. Tijdens deze reis zeilen we naar een Waddeneiland en kun je de prachtige omgeving en natuur aldaar aanschouwen. Pak die eerste voorjaars-zonnestralen mee en ontdek de prachtige Waddenzee met een schip uit de bruine vloot! Ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen!

Prijs volpension volwassene: € 350,-
Prijs volpension kind 3-14 jaar: € 225,-
Prijs volpension kind 0-3 jaar: gratis
Bekijk de datum onderaan deze pagina

Zeilen over het Wad

Onderweg varen we langs de zeehondenbank tussen Vlieland en Terschelling, waar in het voorjaar veel  zeehonden met hun jongen verblijven. Tijdens deze heerlijke voorjaars- zeilreis bezoeken we één van de Waddeneilanden. De Waddeneilanden zijn perfect voor mooie fietstochten door de zeer goed aangelegde fietspaden (fietsen zijn overal te huur). Deze voeren je langs idyllische plekjes, uitgestrekte duinlandschappen en mooie zandstranden. Natuurlijk kun je ook zonder fiets van de eilanden genieten door gewoon lekker door de dorpjes te slenteren of een mooie strand- en duinwandeling te maken.
Zeil mee op onze voorjaars-zeilreis en beleef een onvergetelijke ervaring.

De verzorging

Tijdens deze reis geniet u van volpension. Alle maaltijden en tussendoortjes worden voor u verzorgd door de kok. Eventuele dieetwensen houden wij natuurlijk rekening mee. Om hem/haar in staat te stellen geweldige gerechten uit de kombuis te toveren, heeft hij/zij af en toe uw hulp nodig bij de voorbereiding en de afwas. Water, thee, koffie en melk zijn inbegrepen. Frisdranken, limonade, bier en wijn kunnen per glas tegen schappelijke prijzen worden gekocht.

U verblijft in een hut met stapelbed, spiegel en wastafeltje. Het bed is alvast voor u opgemaakt en er liggen handdoeken voor u klaar. Douches en toiletten deelt u met alle opvarenden. De gezamenlijke ruimte is voorzien van ruime zitgelegenheid, boeken en spelletjes. Op sommige schepen treft u een geluidsinstallatie en/of muziekinstrument aan.

De prijs is tevens inclusief eindschoonmaak, havengelden, toeristenbelasting en verzekering van de Garantieregeling Pakketreizen.

Data en prijzen 2023

Vrijdag 5 mei, 20:00 uur t/m zondag 7 mei, 16:00 uur op de Ideaal

Prijs volpension volwassene: €. 350,-
Prijs volpension kind 3-14 jaar: €. 225,-
Prijs volpension kind 0-3 jaar: gratis

Toeslag 1 persoonshut €. 175,-

Boeken en contact

Voor het reserveren van een reis, meer informatie of een vrijblijvende optie, kun je hier contact met ons opnemen.