Actueel

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief herfst 2018

Op naar het najaar en het nieuwe seizoen

Het ging maar door, week in, week uit, stralende zon en hoge temperaturen.

Het zal niet altijd voor iedereen fijn geweest zijn, de hitte en de droogte,  maar op het Wad was het meestal weldadig; net even wat koeler dan op de vaste wal. De droogvaltochten en etmalen op het Wad, eigenlijk onder alle weersomstandigheden een groot succes, eindigden altijd met de meest spectaculaire zonsondergangen.

En ook al is het nu wat minder warm, waait het wat meer en valt er zo nu en dan wat regen, de najaarstochten gaan nog even door. Prachtige luchten met zwermen vogels sieren het Wad.

Misschien heeft u nog wel zin in een mooi zeilweekend; het kan altijd.

Van 9 t/m 11 november 2018 zal in Den Helder weer de Klassieke Schepenbeurs plaatsvinden 

Veel Varend Erfgoed-bedrijven presenteren zich daar met hun nautische artikelen en in de naastgelegen haven liggen een aantal van onze schepen ter bezichtiging. Aan boord van de Ideaal ligt het nieuwe droogval- en etmaalprogramma 2019 klaar, onze cateraar “ de Schippersvrouw” staat in de kombuis heerlijke hapjes voor u te maken en de schipper vertelt u graag over mooie reizen en het leven aan boord.

Als u er een weekendje-uit van wilt maken dan kunt u overnachten aan boord van onze schepen.

U krijgt een hut, een heerlijk ontbijt en, desgewenst, een toegangsbewijs voor de beurs waarmee u tevens het Reddingsmuseum en het Marinemuseum kunt bezoeken. Voor meer informatie en reserveren bel of mail ons.

Op ons kantoor staan we nog met één been in seizoen 2018 maar zijn met het andere been al volop in seizoen 2019 bezig.

Vanaf begin september 2018 zijn we een samenwerking aangegaan met Traditional Sailing Charter (TSC), een grote zeilvloot uit Duitsland. Zij hebben schepen in Harlingen en Kiel liggen.

De Harlingse vloot hebben wij samengevoegd met onze vloot zodat wij u nu 16 mooie zeilschepen kunnen aanbieden. Zo kunnen wij u nu schepen aanbieden tot maximaal 40 personen overnachten en tot maximaal 100 personen voor een dagtocht.

Op onze website vindt u deze aanvulling bij “onze zeilschepen” .

Ons droogval-, etmaal- en cruiseprogramma 2019 is midden oktober a.s. klaar en vindt u weer op onze, dan geheel vernieuwde, website. En ook in 2019 bieden wij deze bijzonder tochten voor groepen, uw bedrijf, uw familie, uw vrienden. Leuk om iets te vieren of gewoon als prachtig uitje!!!

Wij hopen u volgend jaar (weer) te mogen begroeten aan boord van onze zeilschepen en wensen u voor nu alvast een heel mooi najaar toe.

 

 

 

 

 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt hebben. Aarzel dan niet contact op te nemen met Agnes Sonneveld of Marianna Schokker van kantoor. 

 

0517 413242

@