Actueel

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief zomer 2018

Eind maart, begin april beginnen ze: de eerste zeiltochten. Als confetti, over de maand april verstrooid, wordt her en der door de vloot een tochtje gevaren, vaak met hele trouwe klanten.

Het is zo mooi, varen in april!!! Net als in oktober!! De vogeltrek over het Wad is overweldigend: in april richting de noord en oktober richting de zuid. Het mag dan wat kouder zijn dan in de zomer maar april heeft al een warme zon en oktober heeft warm zeewater. En de comfortabele schepen, allen met centrale verwarming, bieden na het zeilen een heerlijk warm en gezellig onderkomen.

Ondertussen is het mei en het vaarseizoen is begonnen. De winterklussen zijn afgerond, de dekken en de rompen weer geschilderd. Klaar om weer een mooie lange zomer over het Wad en IJsselmeer te zeilen.

Vlootdag

De vlootdag op 7 april was een geweldig succes. Mede dankzij prachtig weer en hoge temperaturen hebben we een record aantal bezoekers aan boord van onze schepen gehad. Onder het genot van koffie met heerlijke hapjes hebben we ons arrangementenprogramma gepresenteerd.

Voor 2019 is de vlootdag gepland op zaterdag 13 april.

Droogvaltochten en etmalen op het Wad

De arrangementen droogvaltochten en etmalen op het Wad zijn inmiddels ook weer van start gegaan. Er is heel veel belangstelling voor deze tochten dus wacht niet te lang met reserveren.We bieden dit programma aan voor de individuele reizigers maar ook voor families of als bedrijfsuitje.

De zeilcruises

Heeft u zin in een comfortabele zeilreis, alleen uw tas in te pakken, de Waddeneilanden verkennen, zeilen en droogvallen op het Wad?Dan raden wij u onze zeilcruises aan. Er zijn al een aantal cruises voorbij en dit was weer een groot succes. In de Classic-Summercruise, aan boord van de Actief zijn nog plaatsen beschikbaar.

Zeilschip huren

Of wilt u uw eigen zeilende accommodatie hebben om een dag, een weekend of langer over het Wad of IJsselmeer te zwerven. Bijvoorbeeld gezellig een weekendje uit met de familie op de prachtige Noordzeebotter Bornrif. Binnen onze organisatie proberen wij er alles aan te doen om uw vakantie een bijzondere vakantie te laten worden. Reizen op maat, in een prachtig gebied, met heel veel ruimte waarvan we allemaal kunnen genieten.

Wij wensen u een hele mooie zomer toe en hopen u te mogen verwelkomen aan boord van onze prachtige historische zeilschepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt hebben. Aarzel dan niet contact op te nemen met Agnes Sonneveld of Marianna Schokker van kantoor. 

 

0517 413242

@