Actueel

Op zoek naar een leuk cadeau?

 

Een bijzonder geschenk voor uw familie, uw vrienden, uw werknemers, uw collega’s, uw zakenrelaties, een origineel geschenk voor iedereen.


In de maanden mei, juni, juli, augustus en september organiseren wij droogvaltochten aan boord van onze zeilschepen, vanuit de historische haven Harlingen. Een dag of een etmaal.   

Een dag:
s’ Morgens scheept u in en rond 9.30 uur vaart het schip de haven uit en worden de zeilen gezet op weg naar een mooie zandbank in de Waddenzee.  Daar aangekomen worden de zeilen gestreken, het anker zakt en de ebstroom neemt langzaam het water mee. Als het schip droogligt strekt zich een eindeloos prachtig wandelgebied uit, over de bodem van de zee. Na een paar uurtjes brengt de vloed het water weer terug en laat het schip weer drijven. De zeilen worden gezet en voldaan zeilt u terug naar Harlingen waar het schip rond 19.00 uur weer afmeert.


Een etmaal:
Het begint zoals een droogvaldag is beschreven (inschepen vanaf 12.00 uur)  alleen blijft het schip, na het droogvallen in de middag, op het Wad. Onder het genot van een drankje ziet u de zon verdwijnen, u slaapt midden op zee en heel vroeg in de morgen ligt het schip weer droog en kunt u de dag starten met een hele speciale ochtendwandeling. Als het water terugkomt worden de zeilen gezet en na 24 uur op het Wad stapt u, met het gevoel van een lange vakantie,  in Harlingen weer van boord.
                                          
Wij leveren dit originele geschenk in een feestelijke verpakking.


Prijs dagtocht:
Volwassenen    €. 95,=
Kinderen (t/m 12 jaar)€. 65,=

De prijs is inclusief volpension (lunch en diner, koffie/thee).
Fris- en alcoholische drankjes zijn aan boord verkrijgbaar en rekent u af na de tocht.

Prijs etmaal op het Wad:
Volwassenen  €. 170,=
Kinderen (t/m 12 jaar)  €. 130,=
De prijs is inclusief volpension (lunch/diner/ontbijt, koffie/thee) en dekbed/handdoekpakket.
Fris- en alcoholische drankjes zijn aan boord verkrijgbaar en rekent u af na de tocht.

Voor reserveringen en vragen kunt u ons mailen en/of bellen 0517-413242 (altijd bereikbaar).