Berenloop arrangement

fun since ’85

Voor de Berenloop overnachten en varen op een historisch schip

*breadcrumbs*

Berenloop arrangement: overtocht, overnachting en ontbijt

Lopers (en bezoekers) opgelet! Met overtocht en overnachting op een historisch zeilschip wordt uw Berenloop ervaring nog memorabeler. Met ons arrangement zijn de overtochten, overnachtingen en ontbijt geregeld!

Het programma van het Berenloop arrangement

Vrijdag: Rond het middaguur bent u welkom aan boord van het schip. De schipper en zijn maat stellen zich voor en u kunt kennis maken met de mede opvarenden. Varen in het najaar is een bijzondere ervaring. Wat zal het weer brengen? Dat weten we niet. Bij geschikt weer worden de zeilen gehesen, waarbij de schipper jullie hulp goed kan gebruiken. Waait het te veel of te weinig, dan varen we op de motor. Aan het eind van de middag zal het schip aanmeren in de haven van Terschelling en kunt u het havendorp gaan ontdekken.

Zaterdag: Deze ochtend staat er een lekker ontbijt voor u klaar. De sfeer proeven in West-Terschelling of de rest van het eiland verkennen bijvoorbeeld.

Zondag: Op de dag van de Berenloop wordt u uitgerust wakker en kunt u een sportief ontbijt tot u nemen en u voorbereiden op de start. We wensen u heel veel succes en plezier!

Maandag: De laatste ochtend varen we na het ontbijt terug naar Harlingen. Wanneer het schip is afgemeerd stapt u vol bijzondere herinneringen en verhalen weer aan vaste wal.

Berenloop overnachting in ons nautische hotel

U verblijft in een hut met stapelbed, spiegel en wastafeltje. Het bed is alvast voor u opgemaakt en er liggen handdoeken voor u klaar. U kunt desgewenst tegen een meerprijs een eigen hut boeken. Douches en toiletten deelt u met alle opvarenden. De gezamenlijke ruimte is voorzien van ruime zitgelegenheid, boeken en spelletjes.

Data en prijzen 2024

De haven van afvaart en aankomst van deze reis is Harlingen.

Data
Vrijdag 8 november 12:00 uur t/m maandag 11 november 12:00 uur op de Actief

Prijzen
Prijs p.p. €. 180,-
Toeslag 1-persoonshut  €110,-

De prijs is inclusief: ontbijt, dekbedden + handdoekenset, eindschoonmaak, havengeld, toeristenbelasting en verzekering van de Garantieregeling Pakketreizen.

Boeken en contact

Heeft u vragen over het Berenlooparrangement, zeilen of het programma? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen. Heeft u algemene vragen over zeilen met een historisch schip? Lees dan zeker onze veelgestelde vragen en reizigersinformatie.

Voor het reserveren van een reis, meer informatie of een vrijblijvende optie, klikt u op één van de knoppen hieronder. Bellen mag natuurlijk ook.