Catering aan boord

fun since ’85

Catering van A tot Z

*breadcrumbs*

Eten aan boord

Een vakantie is niet compleet zonder lekker eten! Wanneer u met onze arrangementen meevaart, is alles voor u geregeld van een uitgebreid ontbijt, koffie met wat lekkers tot het dessert. Huurt u met uw gezelschap een schip? Dan liggen alle opties open! U mag zelf eten meebrengen en koken, of u kunt één en ander uit handen geven.

Catering met kok

Laat uw gezelschap in de watten leggen door onze kok! Hierdoor wordt uw zeilreis nog meer genieten.

U kunt voor een gezelschap vanaf 10 personen catering bestellen. Bij grote groepen (boven 18 personen) komt ook een hulp mee. Vaart u langer dan een dagtocht? Dan dient u één hut te reserveren voor deze bemanning.

Houdt u van verrassingen? Dan zal de kok lekkere, verse maaltijden voor u verzinnen. Heeft u bepaalde eetwensen een allergie of volgt u een diëet, dan is dit natuurlijk geen probleem, hier houden we graag rekening mee. Speciale wensen kunnen een meerprijs met zich meebrengen. Alle opties zijn inclusief koffie, thee, melk, koekjes, handfruit en tussendoortjes. Kijk hier voor meer informatie catering aan boord, heeft u vragen? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar om deze te beantwoorden.

Boodschappenservice

Zelf koken, maar niet nadenken over wat het moet worden? Dan kunt u ook gebruik maken onze boodschappenservice. U kiest uit verschillende gerechten, en wij zorgen dat alle boodschappen en kookinstructies aan boord zijn wanneer u inscheept. U bereidt vervolgens alle maaltijden zelf. De kombuis (scheepskeuken) is ingericht met alles wat u nodig heeft.