Culinair genieten op het Wad

fun since ’85

The way life should be!

*breadcrumbs*

Culinair genieten op de wadden

Culinair genieten en zeilen op de Waddenzee is een prima combinatie en een geweldige ervaring. Harriët, eigenaresse van de klipper Wilhelmina, kookt “ als een duivel” en maakt de meest bijzondere gerechten klaar in de goed uitgeruste kombuis van haar schip.

U scheept in, vrijdagavond, in de mooie oude haven van Harlingen. Na de verwelkoming en de kennismaking wordt aan de hand van het actuele weerbericht en uw wensen een mooie route uitgezet. Zaterdagochtend vertrekt het schip de haven uit en worden de zeilen gezet, op naar een nieuwe einder. De schipper en maat begeleiden u met het zeilen (zeilervaring is niet nodig) terwijl Harriët met veel toewijding en liefde zorgt voor de inwendige mens.
Zondagmorgen zeilt het schip weer terug naar Harlingen. Wanneer u de skyline van deze havenstad in beeld krijgt hebt u het gevoel alsof u een prachtige lange vakantie achter de rug heeft.

Culinair voorjaarsweekend

Genieten van (h)eerlijk eten en bijzondere natuur

Wildweekend

Gerard Koopmans is onze vaste “wildkok” met een aardige prijzen-reputatie op “24-kitchen” .
Hij is wildbeheerder en culinaire duizendpoot en neemt zijn eigen wild mee en maakt er een prachtige culinaire beleving van.

Wanneer vinden de culinaire zeilreizen in 2021 weer plaats

Culinair voorjaarsweekend: vrijdagavond 7 mei, 20.00 uur t/m zondagmiddag 9 mei, 16.00 uur
Prijs €. 295,=
Voor meer informatie over het culinaire voorjaarsweekend, klik hier

Wildweekend: vrijdagavond 1 oktober, 20.00 uur t/m zondagmiddag 9 mei, 16.00 uur
Prijs €. 295,=
Voor meer informatie over het culinaire voorjaarsweekend, klik hier

De prijs van de culinaire weekenden is inclusief volpension en exclusief fris en alcoholische dranken.