Groepen

Zeilen IJsselmeer en zeilen Waddenzee

Harlingen is de vertrekhaven voor eendaagse of meerdaagse zeiltochten of zeilvakanties over de Waddenzee of het IJsselmeer.

Aan boord van een traditioneel zeilschip van de SHZH beleeft u een onvergetelijke bruiloft, verjaardag of reünie, een sprankelend jubileumfeest of een dag, week, midweek of weekend intiem zeilen met vrienden of familie.

Bijna de helft van alle Nederlanders is lid van een vereniging. In bijvoorbeeld een sportvereniging, muziekvereniging of personeelsvereniging ontmoet u mensen met dezelfde liefhebberij. Eén keer per jaar gezellig met elkaar op stap is de kroon op het verenigingsleven.

Leuke en leerzame schoolreisjes op de Waddenzee
Schoolreisjes zijn de ideale opening of afsluiting van een schooljaar. Tijdens een schoolreisje maken uw leerlingen kennis met elkaar of leren zij elkaar beter kennen. En dat komt de studieresultaten en de sfeer ten goede.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt hebben. Aarzel dan niet contact op te nemen met Agnes Sonneveld of Marianna Schokker van kantoor. 

 

Voor vragen en opmerkingen bel of mail ons vrijblijvend.

0517 413242

@