Groepen

Schoolreizen en Studiereizen

Werkweken en schoolreisjes zijn de ideale opening of afsluiting van een schooljaar. Tijdens een zeilreis maken uw leerlingen kennis met elkaar of leren zij elkaar beter kennen. Doen is beleven!

Voor de gezelligheid of in het teken van een educatieve projectweek: wij hebben  jarenlange ervaring met het organiseren van onvergetelijke schoolreizen en werkweken op  IJsselmeer en de Waddenzee.

En ook bieden we u de mogelijkheid onder leiding van een ervaren voorlichter van de Waddenvereniging een specifiek programma uit te voeren. Heeft u zelf een programma voor tijdens het varen? De schipper houdt daarmee tijdens de zeiltocht zoveel mogelijk rekening. Aan de hand van een actueel weerbericht en de getijtafel plant u samen met de schipper de zeiltocht.


Alle  Werkweken en schoolreisjes op het water beginnen met inschepen. Daarna worden de hutten verdeeld en informeert de schipper u en uw leerlingen over de gedragsregels aan boord en in havens en over het zeilen tijdens het schoolreisje. Tijdens schoolreizen of werkweken op een van onze historische zeilschepen is het de bedoeling dat iedere leerling actief meedoet aan het zeilen.
SHZH bespreekt met u graag de mogelijkheden voor een schoolreisje, werkweek op het IJsselmeer of Waddenzee.

Neem nu contact op met ons kantoor.

tel: 0517 41 32 42

of mailen