Klipper Anna

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over de Klipper Anna

Een zeiltocht op de Klipper Anna is een actief en nautisch avontuur over de Waddenzee en IJsselmeer. De schipper en eigenaar Ray Veth,  zeer ervaren en populair bij de gasten heeft het roer in de hand. Hij is dan ook blij met speciale verzoeken van klanten zoals bv. droogvallen op het Wad. De bemanning (en indien nodig ook een kok), de sfeer, de veiligheid en de zeileigenschappen zorgen voor een ontspannen verblijf aan boord van de Klipper Anna.

Een klipper met een huiselijk sfeer

De Klipper Anna is een eenvoudig maar goed uitgerust schip met alles wat u nodig heeft voor een ontspannen zeiltocht. Het schip is ingericht voor 24 personen maar er kunnen maximaal 28 personen mee. Wij adviseren bij groepen met volwassenen om niet met meer dan 24 personen te komen. Verder zijn er twee toiletten, twee douches en een bijzonder gezellig dagverblijf. Alle hutten hebben stromend water, een leeslampje en voldoende bergruimte voor uw bagage.

De kombuis van de Klipper Anna is ingericht met alles u nodig heeft in de keuken, zoals borden, bestek, pannen, glazen, snijplanken, thermoskannen, soepkommen, schalen, broodmanden en nog veel meer. Wat er verder nog aanwezig is op de Klipper Anna:

  • 6 pits gasfornuis
  • Oven
  • Koelkast (500 liter) vriezer (50 liter),
  • Biertap
  • Barbecue
  • Radio-cd-speler
  • Bibliotheek
  • Veel spelletjes
  • WIFI

Deze bijzonder klipper is geschikt voor een ontspannen zeilreis op het Wad en IJsselmeer. Met vrienden, met familie of met collega’s is het genieten aan boord. Meer lezen over de Klipper Anna? Klik dan hier.

VAARGEBIED VAN DE KLIPPER ANNA

U kunt zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer. Welke havenplaatsen en Waddeneilanden er precies aangedaan worden hangt af van uw wensen, de duur van de zeilreis en het weer. Aan dek geeft de ervaren schipper Ray iedereen op enthousiaste wijze zeilinstructies. De combinatie van een bevlogen bemanning, de sfeer en de goede zeileigenschappen van de Klipper Anna zorgen voor een ontspannen zeiltocht.

Huidige positie Klipper Anna

Prijzen Klipper Anna 2022

U kunt bij de Klipper Anna kiezen voor een dagtocht, weekend zeilen, lang weekend, midweek, week of langer.

 

Week 6560
Weekend 3255
Midweek zo.av.-vr. 9.u. of
ma.mo – vrij.mid 16.u.
4275
Voorovernachting 450
Dagtocht 1680
Verlengdag 1020
Pasen (3 dagen) 3730
Hemelvaart (4 dagen) 5230
Pinksteren 4140
Eindschoonmaak 110

Boek direct uw zeilreis op de Klipper Anna. Heeft u nog vragen over de klipper Anna? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de Historische Zeilvaart!