Lenteweekend zeilen

fun since ’85

The way life should be!

*breadcrumbs*

Een weekend zeilen op het Wad

Zeil eind april mee met een prachtige ‘lente’ zeilreis over het Wad. Laat je heerlijk meevoeren over de Waddenzee en geniet van de vergezichten, of doe actief mee en hijs de zeilen. Tijdens deze reis zeilen we naar een Waddeneiland en kun je de prachtige omgeving en natuur aldaar aanschouwen. Pak die eerste voorjaars-zonnestralen mee en ontdek de prachtige Waddenzee met een schip uit de bruine vloot!

Zeilen over het Wad

Onderweg varen we langs de zeehondenbank tussen Vlieland en Terschelling, waar in het voorjaar veel  zeehonden met hun jongen verblijven. Tijdens deze heerlijke voorjaars- zeilreis bezoeken we één van de Waddeneilanden. De Waddeneilanden zijn perfect voor mooie fietstochten door de zeer goed aangelegde fietspaden (fietsen zijn overal te huur). Deze voeren je langs idyllische plekjes, uitgestrekte duinlandschappen en mooie zandstranden. Natuurlijk kun je ook zonder fiets van de eilanden genieten door gewoon lekker door de dorpjes te slenteren of een mooie strand- en duinwandeling te maken.
Zeil mee op onze lente-zeilreis en beleef een onvergetelijke ervaring.

De catering

Op deze reis genieten we van de voordelen van volpension. De bereiding van het heerlijke eten wordt gecoördineerd door een van onze koks. Om hem/haar in staat te stellen geweldige gerechten op tafel te toveren, heeft hij/zij af en toe jouw hulp nodig bij de voorbereiding en de afwas. Thee, koffie en melk zijn inbegrepen. Frisdranken, bier en wijn kunnen aan boord tegen redelijke prijzen worden gekocht.

Data en prijzen 2023

In oktober 2022 vindt u hier de data en prijzen voor 2023.

Boeken en contact

Voor het reserveren van een reis, meer informatie of een vrijblijvende optie, kun je hier contact met ons opnemen.