Meezeilen

Waar water en lucht samenkomen, waar alles verdwijnt en weer terugkomt, waar de natuur vrij spel heeft, waar rust nog rust is en waar wij zeilen: het Wad.
Al  30 jaar organiseert de Historische Zeilvaart Harlingen zeilreizen voor iedereen, van 0 tot 100, alleen, met z’n tweeen of met het gezin.

Een zeilreis op een historisch zeilschip van SHZH is een belevenis. Ook als u individueel wilt genieten van een van onze spetterende zeilreizen over het IJsselmeer of de Waddenzee. Een week, midweek of weekend op het water brengt het beste in uw boven.

Of u nu alleen, met zijn tweeën of met het hele gezin een zeilreis maakt. En wel of geen ervaring heeft met zeilen. Onze professionele bemanning begeleidt zeilreizen, leert u sjorren aan de schoten of laat u lekker luieren op het dek.

Leven van en reizen met de wind, dat is varen op historische zeilschepen.
Actief meehelpen met zeilen en navigeren, luieren op het dek, rondom het drooggevallen schip wandelen en spelen op een zandbank, eten uit het Wad, eilanden bezoeken, fietsen, zwemmen, wandelen en bovenal genieten van ons werelderfgoed, de Waddenzee.

Voor iedereen is er een reis, ons programma vertelt u meer.
Wij bieden het u graag aan!

 

 

Zoek hier uw reis per datum