Last-minute meezeilreizen mei 2021

Last-minute meezeilreizen juli 2021

Ondanks de maatregelen waar iedereen mee te maken heeft, blijven wij vooruit kijken. We mogen vanaf 5 juni j.l weer varen met grotere groepen, dus u kunt met een gerust hart met ons mee. Wij hebben in de maand augustus een aantal superleuke en unieke (Coronaproof) meezeilreizen gepland. Je kunt alleen, samen met een vriend/vriendin, met je gezin of andere familieleden boeken. Neem hieronder even de tijd om te kijken of er een reis voor jou tussen zit.

Etmaal op het Wad

U gaat tijdens dit etmaal zeilen, droogvallen, wandelen op het Wad, heerlijk eten en lekker slapen op een schip midden op het Wad! Hoe uniek is dat?! U kunt in deze 24 uur ultiem genieten van de omgeving en het schip. De schipper neemt het werk uit handen, maar voor de echte belevenis kunt u de schipper ook helpen met het hijsen en strijken van de zeilen! Voor het eten wordt gezorgd, dit etmaal is compleet verzorgt.

De etmalen in juli 2021 vinden plaats op 11-12 augustus en 24-25 augustus. Klik hier voor de prijzen en overige informatie.

Droogvaltocht

Voor diegene die liever een dagtocht maakt hebben wij compleet verzorgde droogvaltochten georganiseerd. U stapt s’ochtends rond 9.00 uur aan boord en om 20.00 uur s’avonds bent u weer in Harlingen. Op deze tochten gaat een Waddengids mee, die u wegwijs maakt en u alles verteld over het leven en de dieren op het Wad. De tochten in juli zijn op 19, 20 en 21 augustus. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

Familiereis

Je kunt in je vakantie natuurlijk kiezen voor een vakantiehuisje ergens op een park, maar als je denkt aan wat je kinderen het allerleukste zullen vinden, is dat spelen met de elementen die de natuur ons te bieden heeft. Avontuur, spanning, in de buitenlucht zijn, uitwaaien op het strand, of spelen met zand en water. Dit vindt je allemaal terug in onze familiezeilreizen! Het is een meezeilreis voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden! Je zeilt met meerdere gezinnen mee. Opa’s, oma’s, ooms en tantes zijn natuurlijk ook welkom!

De familiereizen zijn op meerdere data in augustus gepland. Momenteel is er alleen nog plaats op de reis van 16-20 augustus 2021 Klik hier voor de actuele data en informatie.

Summercruise – VOL!

Een heerlijke reis die je meeneemt langs de mooiste plekjes van het Wad. U zeilt over het Wad, met haar adembenemende vergezichten en bezoekt de prachtige Waddeneilanden. Droogvallen is ook zeker een van de doelen. De schipper zal aan de hand van het getij en het weerbericht de juiste dag hiervoor uitzoeken. De kombuiscrew zorgt de gehele dag voor u met heerlijke maaltijden en verrassende tussendoortjes. Wanneer aan het eind van uw tocht de skyline van de thuishaven weer in zicht komt heeft u het gevoel een lange, ontspannende vakantie achter de rug te hebben. Een bijzondere reis, op de ritme van het getij, voortgedreven door de wind, in het mooiste natuurgebied van Noord-Europa, de Unesco werelderfgoed Waddenzee.

Highlights Summercruise
• Zeilen
• Heerlijk eten, bereid door een kok
• De eilanden verkennen
• Droogvallen op het Wad
• Ontspannen en actief
• Genieten van de natuur

Voorwaarden en programma

Op al onze reizen zijn de bijzondere annuleringsvoorwaarden van toepassing. Mochten wij onze dienst niet kunnen leveren ivm een nieuwe lockdown, dan kunt u kosteloos annuleren of de reis verzetten naar een latere datum in het jaar.