Last-minute meezeilreizen mei 2021

Last-minute meezeilreizen mei 2021

Ondanks de lockdown, waar we momenteel nog steeds in zitten, blijven wij vooruit kijken. Wij hebben in de maand mei een aantal superleuke en unieke (Coronaproof) meezeilreizen gepland. Je kunt alleen, samen met een vriend/vriendin, met je gezin of andere familieleden boeken. Neem hieronder even de tijd om te kijken of er een reis voor jou tussen zit.

Etmaal op het Wad

U gaat tijdens dit etmaal zeilen, droogvallen, wandelen op het Wad, heerlijk eten en lekker slapen op een schip midden op het Wad! Hoe uniek is dat?! U kunt in deze 24 uur ultiem genieten van de omgeving en het schip. De schipper neemt het werk uit handen, maar voor de echte belevenis kunt u de schipper ook helpen met het hijsen en strijken van de zeilen! 

De eerste etmalen van 2021 gaan plaatsvinden op 15-16 mei en 29-30 mei. Klik hier voor de prijzen en overige informatie.

Pinkstercruise 2021

Een echte “must do”!! Drie mooie dagen zeilen met één van onze prachtige zeilschepen op Unesco Werelderfgoed de Waddenzee, wandelen en fietsen op de Waddeneilanden en zwerven door de prachtige eilander  dorpjes, buurtschapjes en stadjes. 

Highlights Pinkstercruise
• Zeilen
• Heerlijk eten
• De eilanden verkennen
• Droogvallen op het Wad
• Ontspannen en actief
• Genieten van de natuur

De Pinkstercruise 2021 vindt plaats van vrijdagavond 21-05-21, 20.00 uur t/m maandagmiddag 24-05-21, 16.00 uur en start en eindigt in de oude historische visserij- en handelshaven Harlingen. Klik hier voor meer informatie en boekingen.

Voorwaarden en programma

Op al onze reizen zijn de bijzondere annuleringsvoorwaarden van toepassing. Mochten wij onze dienst niet kunnen leveren ivm de lockdown, dan kunt u kosteloos annuleren of de reis verzetten naar een latere datum in het jaar.

Naast bovenstaande reizen hebben wij door het hele seizoen verschillende themareizen gepland, zoals familiereizen (in de zomervakantie), eilandhoppen of een classic summercruise