meezeilreizen 2021

meezeilreizen

Nog een paar mooie reizen te gaan dit jaar. Je kunt alleen, samen met een vriend/vriendin, partner, met je gezin of andere familieleden boeken.
Hieronder de laatste reizen van 2021.

Een weekend nazomeren op het Wad

Kom in oktober een weekend genieten van een prachtige nazomer zeilreis op het Wad. Laat je heerlijk meevoeren over de Waddenzee en geniet van de vergezichten of doe actief mee en hijs de zeilen. We zeilen tijdens deze reis naar een van de Waddeneilanden alwaar je de prachtige natuur en stranden kunt ontdekken. Ontdek het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee met een schip uit de historische zeilvloot van Nederland!
Dit weekend is gepland van vrijdagavond 8 t/m zondagmiddag 10 oktober 2021. Klik hier voor uitgebreide informatie en prijzen.

Oud- en nieuwjaar beleven op het Wad

We hebben vaak afgelopen jaar de rust en de ruimte opgezocht; schepen lagen tijdens prachtige zomernachten voor anker op het Wad, of vielen droog op een zandbank met ondergaande zon of vierden een feestje op het prachtige verlaten Kornwerderzand. Ook de havens van de Waddeneilanden en de IJsselmeerstadjes waren rustig; er waren zoveel minder vaarbewegingen. Het jaar 2021 liet ons de rust en de ruimte opzoeken.
In deze sfeer gaan we nog even door en zo willen we 2021 afsluiten met een prachtig oudejaarsarrangement aan boord van de Friese Maatkast Ideaal, van 29 december 2021 t/m 1 januari 2022. Het arrangement is geheel verzorgd; de kok zorgt voor ‘wakkerwordende’ ontbijten, ‘buitenlucht-lunchen’, ‘sfeervolle warme maaltijden’ en ‘lekkere tussendoortjes’. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

Oud- en nieuwjaar beleven op Terschelling

Daar maken we een feestje van. Op 29 december 2021 scheept u in, in Harlingen op de tweemastklipper Actief. Via Vlieland bereikt u op oudejaarsdag de haven van West-Terschelling en beleeft u een heel bijzondere jaarwisseling onder hert eeuwig brandende licht van de Brandaris. Op de eerste dag van 2022 zeilt u weer terug naar Harlingen. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

In november hebben wij onze meezeilprogramma 2022 weer klaar en vindt u hier een overzicht van alle tochten die we weer gaan maken over een adembenemende Waddenzee en langs prachtige Waddeneilanden.

Voorwaarden

Op al onze reizen zijn de bijzondere annuleringsvoorwaarden van toepassing. Mochten wij onze dienst niet kunnen leveren i.v.m een nieuwe lockdown, dan kunt u kosteloos annuleren.