Met de familie

fun since ’85

Maak een fantastische familietrip over de Waddenzee!

*breadcrumbs*

Ontdek de ultieme familieuitje: zeilen vanuit Harlingen

In een wereld waar iedereen constant bezig is en de tijd lijkt te vliegen, is het vinden van een perfecte gelegenheid om echt samen te zijn met familie en vrienden goud waard. Een zeilreis biedt precies dat: een unieke combinatie van ontspanning, avontuur en samenzijn. Of het nu gaat om een familiedag, een reĆ¼nie, een jubileum of zelfs een bruiloft, een zeiltocht is een belevenis die jong en oud bijblijft.

Zeilen staat gelijk aan vrijheid. Het gevoel van de wind in je haren, het ritme van de golven en de eindeloze horizon brengen een ongeƫvenaarde rust. Tegelijkertijd vraagt het zeilen om teamwork en biedt het volop activiteiten voor wie dat wil. Van het hijsen van de zeilen tot het sturen van het schip, iedereen kan meedoen. Dit maakt een zeilreis niet alleen ontspannend, maar ook actief en inclusief voor de hele groep.

Harlingen als startpunt

Harlingen vormt het perfecte vertrekpunt voor uw zeilavontuur. Deze historische havenstad is de poort naar het IJsselmeer en de Waddeneilanden. De nabijgelegen natuurgebieden zijn parels die wachten om ontdekt te worden. Historische Zeilvaart Harlingen staat klaar om een onvergetelijke zeiltocht over het Wad voor jong en oud voor u te organiseren. Of u nu een doe-het-zelf type bent of liever alles tot in de puntjes verzorgd ziet, wij zorgen ervoor dat uw zeilreis aan al uw wensen voldoet. Ons team van ervaren schippers en enthousiaste matrozen staat klaar om u een veilige en onvergetelijke ervaring te bieden.

Voor iedereen toegankelijk

Een zeilreis met ons is toegankelijk voor iedereen, van 0 tot 100 jaar. Onze vloot bestaat uit historische zeilschepen die volledig zijn uitgerust voor groepen vanaf 8 personen. Elk schip heeft zijn eigen charme en mogelijkheden, van knusse tochten tot grote feesten op het water. Ontdek onze vloot. Een zeiltocht is meer dan alleen varen. Het is een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, om nieuwe vaardigheden te leren en om onvergetelijke herinneringen te maken met de mensen die je dierbaar zijn. Het is een avontuur dat verbindt, inspireert en verfrist.

U staat aan het roer

De kracht van Historische Zeilvaart Harlingen is dat wij samen met u het perfecte programma samenstellen voor uw gezelschap en gelegenheid. Van een dagtocht zeilen, een weekend naar een Waddeneiland of langer op pad. Van geheel verzorgd tot DIY, wij helpen u met vrijblijvende voorstellen. Een historisch zeilschip is het perfecte toneel voor een familieuitje.

Harlingen wacht op u!

Het avontuur roept. Wij zijn er klaar voor. Bent u dat ook? Neem het roer in eigen handen en zet koers naar een onvergetelijk avontuur! Neem contact met ons op en laat ons samen de zeilen hijsen voor een onvergetelijk familieuitje.