Onze zeilschepen

Wilhelmina 26 pers.

De klipper WILHELMINA werd gebouwd in 1893. Dit uitzonderlijk brede  schip zorgde in het verleden voor veel laadvermogen en stabiliteit. Het laadruim herbergt nu een gezellig en ruim verblijf voor de gasten met een open, professionele kombuis waar u zich heerlijk op culinaire wijze kunt uitleven.

De Wilhelmina heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan, alle hutten en het sanitair zijn vernieuwd evenals het dagverblijf en de kombuis. Aan dek geven de 2 masten met de vele zeilen iedereen voldoende te doen. Diegene die het wat rustiger aan wil doen, vindt beschutting in de ruime kuip waar ook een bak- en grillgelegenheid is ingebouwd. De eigenaresse en schipper Harriët heeft ruime ervaring in het varen met passagiers en bezoekt graag met u de mooiste plekjes.

Voor weekendgroepen en groepen met Full Service catering zijn de bedden opgemaakt, u hoeft dan geen slaapzak mee te nemen.

De bemanning van de Wilhelmina heet u van harte welkom aan boord.

Prijzen 2018 Wilhelmina

Week €.6595
Weekend €.3400
Midweek zoav.-vrmo €.4495
Midweek mamo.-vrmi €.4495
Midweek dag op aanvraag
Weekend dag op aanvraag
Verlengdag €.1100
Pasen €.4005
Hemelvaart €.5450
Pinksteren €.4450
Eindschoonmaak €.165
Voorovernachting €.450

Informatie

Aantal personen: 26

Dagtocht: 35 personen

Hutten:

  • 2 x 1- persoonshut
  • 6 x 2- persoonshut
  • 3 x 4- persoonshut
  • Douche: 3
  • Toilet: 3

 Inventarislijst

Houtkachel, oven, zonnetent, bijboot, TV met digitenne, CD, DVD, TV, iPod-aansluiting, bak en grill gelegenheid aan dek, zwemtrap, centrale verwarming