Singlereis op het Wad

fun since ’85

Maak een prachtige tour langs de eilanden.

*breadcrumbs*

Zeilreis voor singles – Ontspannen meezeilen en nieuwe contacten op doen

Ook dit jaar hebben wij met onze ‘single’zeilreis op de “Noorderlicht” weer drie mooie reizen op het programma staan. Deze reizen zijn speciaal voor alleenstaanden en singles. Het doel is om op een ontspannen manier, nieuwe en gezellige contacten op te doen met gelijkgestemden.  En dat in een geweldige, avontuurlijke omgeving. Laat je heerlijk  meevoeren over de Waddenzee en geniet van de vergezichten, of doe actief mee en help mee met de zeilen hijsen. Bereid samen een maaltijd in de gezellige salon en ontwikkel een leuke band met je medezeilers.  Als we in de haven liggen van een van de eilanden, stap je op de fiets en kun je de prachtige natuur vanaf de oever verder gaan ontdekken.

De route
Op deze zeilreis gaan we naar de eilanden Texel, Vlieland en Terschelling, die als een ketting voor de Nederlandse kust liggen. Elk van deze eilanden heeft haar eigen karakter en charme. De eilanden zijn perfect geschikt voor mooie fietstochten door de zeer goed aangelegde fietspaden. Deze voeren je langs idyllische plekjes, uitgestrekte duinlandschappen en mooie zandstranden. Natuurlijk kun je ook zonder fiets van de eilanden genieten door gewoon lekker door de dorpjes te slenteren  of een mooie strandwandeling te maken. Zeil mee op onze singlereis en beleef een onvergetelijke ervaring onder gelijkgestemden op de prachtige driemast schoener, ‘de Noorderlicht’.

De hutten
Alle hutten op de Noorderlicht zijn 2-persoonshutten en voorzien van wastafel. De bedden zijn voorzien van een laken en kussen met hoes. Een slaapzak of dekbed moet worden meegebracht of kan men huren.

De catering
Op deze reis genieten we van de voordelen van volpension. We eten altijd samen in het gezellige dagverblijf. De bereiding van het heerlijke eten wordt gecoördineerd door onze huiskok. Om haar in staat te stellen geweldige gerechten op tafel te toveren, heeft zij af en toe jouw hulp nodig bij de voorbereiding en de afwas. Thee en koffie zijn inbegrepen. Frisdranken, bier en wijn kunnen aan boord tegen redelijke prijzen worden gekocht.

Data en prijzen
Zondag 8 augustus, 18.00 uur aan boord t/m zaterdag 14 augustus 2021, 16.00 uur.
Zondag 15 augustus, 18.00 uur aan boord t/m zaterdag 21 augustus 2021, 16.00 uur.
Zondag 22 augustus, 18.00 uur aan boord t/m zaterdag 28 augustus 2021, 16.00 uur.

Prijs
€. 599,- per persoon
Inclusief: Bemanning, brandstof, havengeld, toeristenbelasting, eindschoonmaak en koffie/thee, eten.

Exclusief: Fris- en alcoholische dranken zijn tegen betaling aan boord te verkrijgen.
Dekbed: voor €. 14,- per dekbed of €. 21,- per combipakket (dekbed + handdoeken) kun je dit bij ons huren.
Tegen een toeslag van €. 40,- kan je een hut voor jou alleen reserveren.

Corona
Onze schipper-eigenaren houden zich aan de door de overheid gestelde corona-eisen, die op hun schepen van toepassing zijn.
Mocht je hier meer informatie over willen hebben, bel dan met onze medewerksters van kantoor of stuur je vragen per mail naar ons toe.

Boeken en contact
Voor het reserveren van deze reis, meer informatie of een vrijblijvende optie, kun je hier contact met ons opnemen.