Tall Ships Races

fun since ’85

The way life should be!

*breadcrumbs*

In de zomer van 2022 is het  weer zover, dan ontvangen we in Harlingen opnieuw ’s werelds mooiste Tall Ships met hun internationale bemanning en trainees. Van donderdag 14 juli t/m zondag 17 juli 2022 liggen in Harlingen circa zestig van ’s werelds grootste traditionele Tall Ships aan de kades. Een armada van driemastrers, matrozen op de kade, en de geur van getaande zeilen en touwen – tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2022 is heel Harlingen gehuld in nautisch sferen. We zijn er trots op dat Harlingen opnieuw het decor is van dit grote maritieme evenement met landelijke allure. Het belooft een enorme happening te worden met veel feestelijkheden. De schepen zullen Harlingen binnenvaren op 14 juli 2022. Op zondag 17 juli verlaten zij de haven weer middels een indrukwekkende Sail Out parade op weg naar Antwerpen. Zijn jullie er bij?

Beleef het evenement vanaf het water

Ervaar wat The Tall Ships Races Harlingen 2022 en Historische Zeilvaart Harlingen voor u en uw gasten kunnen betekenen. Ontdek het thema van dit jaar ‘Crossing Borders’ in alle opzichten! De mogelijkheden voor een (zakelijk) arrangement zijn ongekend. Of het nu voor uw relaties of voor personeel is, voor een grote groep of een select gezelschap, wij stellen graag een offerte op maat voor u op.

Tijdens alle arrangementen wordt u getrakteerd op diverse streekgebonden heerlijkheden, uiteraard vergezeld van een drankje. Wij ontvangen u en uw gasten in een van onze speciaal ingerichte ontvangstlocaties en bieden u goede parkeervoorzieningen.

Donderdag 14 juli: Sail in Parade

Zeil mee tijdens deze indrukwekkende Sail In Parade. Geniet van de unieke ervaring om samen met uw gasten de vloot van The Tall Ships Races Harlingen 2022 binnen te halen. Een absoluut onvergetelijke ervaring.

Vanaf € 189,- p.p.

Vrijdag 15 juli & Zaterdag 16 juli: Middagarrangement

Lekker lunchen en/of borrelen aan boord terwijl u geniet van het mooiste maritieme evenement van Friesland. Een middagarrangement kan stilliggend langs de kade op een van de indrukwekkende Tall Ships of varend. En als het weer het toelaat, een mooie (zeil)tocht over het Werelderfgoed de Waddenzee. Misschien laten ook de zeehonden zich van hun beste kant zien! We stellen graag met u een mooi middagarrangement naar wens samen.

Vanaf € 169,- p.p.

14, 15 of 16 juli: Avondarrangement

Trakteer uw gasten op een onvergetelijke avond op het water. De Tall Ships, ook wel zwanen van de oceaan genoemd, en een vloot van varend erfgoed presenteren zich in de haven van Harlingen. Al varend en dinerend maakt u onderdeel uit van dit prachtige plaatje. De avond wordt spectaculair afgesloten, een blijvende herinnering voor u en uw gasten. Of maak gebruik van de unieke mogelijkheid om uw relaties te ontvangen voor een receptie of een uitgebreid dinerarrangement aan boord van één van de Tall Ships liggend in de haven. Deze indrukwekkende schepen vormen het hart van het evenement. Op de diverse podia zullen verschillende optredens verzorgd worden en iedere avond wordt spectaculair afgesloten. U heeft vanaf het machtige dek een indrukwekkend uitzicht over de bruisende haven terwijl u met elkaar het glas heft.

Vanaf € 169,- p.p.

Zondag 17 juli: Sail Out Parade

Tijdens de indrukwekkende Sail Out Parade varen de imposante Tall Ships nog één keer voorbij. Zwaai samen met uw gasten, honderden bootjes en het publiek op de kades, de dijk en het strand, de Tall Ships vaarwel. Zodra uw gasten aan boord zijn gaan de trossen los en vaart u richting de Waddenzee alwaar u samen met de Tall Ships, varend erfgoed en honderden bootjes een parade vormt. Maak samen met uw gasten deel uit van een van de hoogtepunten van dit grootse evenement!

Vanaf € 189,- p.p.

Boeken en contact

Wilt u meer informatie over deze arrangementen? Of wilt u dat wij een arrangement voor u samenstellen? Neem dan contact met ons op.