Culinair genieten op de wadden

fun since ’85

The way life should be!!!!

*breadcrumbs*

Culinair genieten op de wadden

Culinair genieten en zeilen op de Waddenzee is een prima combinatie en een geweldige ervaring. Harriët, eigenaresse van de klipper Wilhelmina, kookt “ als een duivel” en maakt de meest bijzondere gerechten klaar in de goed uitgeruste kombuis van haar schip.

U scheept in, vrijdagavond, in de mooie oude haven van Harlingen. Na de verwelkoming en de kennismaking wordt aan de hand van het actuele weerbericht en uw wensen een mooie route uitgezet. Zaterdagochtend vertrekt het schip de haven uit en worden de zeilen gezet, op naar een nieuwe einder. De schipper en maat begeleiden u met het zeilen (zeilervaring is niet nodig) terwijl Harriët met veel toewijding en liefde zorgt voor de inwendige mens.
Zondagmorgen zeilt het schip weer terug naar Harlingen. Wanneer u de skyline van deze havenstad in beeld krijgt hebt u het gevoel alsof u een prachtige lange vakantie achter de rug heeft.

Veganweekend

Vrijdagavond 11 t/m zondagmiddag 13 september 2020
Prijs volwassenen €. 295,=
Prijs kind (t/m 12 jaar) €. 245,=
De prijs is inclusief het eten, havengeld, toeristenbelasting, dekbed en eindschoonmaak.

Voor iedereen die vegan is of die het eens een weekend wilt proberen, organiseren wij een culinair vegan-zeilweekend. Niet zomaar vegan, maar een bijzonder culinair diner zonder dierlijke producten.

Wildweekend

Vrijdagavond 2 t/m zondagmiddag 4 oktober 2020
Prijs volwassenen €. 275,= inclusief het eten
Prijs kind (t/m 12 jaar) €. 235,=
De prijs is inclusief het eten, havengeld, toeristenbelasting, dekbed en eindschoonmaak.

Gerard Koopmans is onze vaste “wildkok” met een aardige prijzen-reputatie op “24-kitchen” .
Gerard is wildbeheerder en culinaire duizendpoot. Hij neemt zijn eigen wild mee en maakt er een prachtige culinaire beleving van.

Gerard heeft al vele evenementen en reizen voor ons verzorgd en is dol op onze mooie keuken, waar hij alle ruimte heeft om een prachtig menu neer te zetten.