Weekend nazomeren

fun since ’85

The way life should be!

*breadcrumbs*

Een weekend nazomeren op het Wad

Zeil in oktober mee met een prachtige zeilreis over het Wad. Laat je heerlijk meevoeren over de Waddenzee en geniet van de vergezichten, of doe actief mee en hijs de zeilen. Tijdens deze reis zeilen we naar een Waddeneiland en kun je de prachtige omgeving en natuur aldaar aanschouwen. Pak die laatste zonnestralen mee en ontdek de prachtige Waddenzee met een historische zeilschip!

Vaar langs de Waddeneilanden

Onderweg varen we langs de zeehondenbank tussen Vlieland en Terschelling, waar een grote groep zeehonden verblijven. Tijdens deze heerlijke nazomer zeilreis bezoeken we één van de Waddeneilanden. De Waddeneilanden zijn perfect voor mooie fietstochten over de zeer goed aangelegde fietspaden. Deze voeren je langs idyllische plekjes, uitgestrekte duinlandschappen en mooie zandstranden. Natuurlijk kun je ook zonder fiets van de eilanden genieten door gewoon lekker door de dorpjes te slenteren of een mooie strandwandeling te maken. Zeil mee op onze nazomer zeilreis en beleef een onvergetelijke ervaring.

De catering

Op deze reis genieten we van de voordelen van volpension. De bereiding van het heerlijke eten wordt gecoördineerd door een van onze koks. Om hem/haar in staat te stellen geweldige gerechten op tafel te toveren, heeft hij/zij af en toe jouw hulp nodig bij de voorbereiding en de afwas. Thee, koffie en melk zijn inbegrepen. Frisdranken, bier en wijn kunnen aan boord tegen redelijke prijzen worden gekocht.

Datum en prijzen 2022

Vrijdag 7 oktober 20.00 aan boord t/m zondag 9 oktober, 16.00 uur.

Prijs
€. 325,- volwassene
€. 200,- kind tot 12 jaar
Toeslag 1p-hut €. 150,-
U wordt met maximaal 1 persoon uit een ander huishouden in een 2 of 4 persoonshut ingedeeld.

De prijzen zijn inclusief: bemanning, brandstofkosten, toeristenbelasting, havengelden, Garantieregeling Pakketreizen, het eten, dekbedden en een handdoekenset.
Fris- en alcoholische drankjes zijn aan boord tegen betaling verkrijgbaar. Koffie, thee en melk zitten bij de prijs in.

Boeken en contact

Voor het reserveren van deze reis, meer informatie of een vrijblijvende optie, kun je hier contact met ons opnemen.