Wilhelmina

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over Zeilcharter Wilhelmina

De klipper WILHELMINA werd gebouwd in 1893. Dit uitzonderlijk brede schip zorgde in het verleden voor veel laadvermogen en stabiliteit.

Interieur

De Wilhelmina heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan: alle hutten en het sanitair zijn vernieuwd evenals het dagverblijf en de kombuis. Het laadruim herbergt nu een gezellig en ruim verblijf voor de gasten met een open, professionele kombuis waar u zich heerlijk op culinaire wijze kunt uitleven. Er is een houtkachel en TV met digitenne, CD, DVD en iPod-aansluiting. Aan dek geven de 2 masten met de vele zeilen iedereen voldoende te doen. Diegene die het wat rustiger aan wil doen, vindt beschutting in de ruime kuip waar ook een bak- en grillgelegenheid is ingebouwd.

Voor weekendgroepen en groepen met Full Service catering zijn de bedden opgemaakt, u hoeft dan geen slaapzak mee te nemen.

De eigenaresse en schipper van de Wilhelmina, Harriët, heeft ruime ervaring in het varen met passagiers en bezoekt graag met u de mooiste plekjes. De bemanning van de Wilhelmina heet u van harte welkom aan boord.

Prijzen

Week €6790
Weekend €3500
Midweek zoav.-vrmo. €4630
Midweek mamo.-vrmi. €4630
Midweekdag op aanvraag
Weekenddag op aanvraag
Verlengdag €1130
Pasen €4122
Hemelvaart €5615
Pinksteren €4580
Eindschoonmaak €165
Voorovernachting €460