Wilhelmina

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over Zeilcharter Wilhelmina

De klipper Wilhelmina is een prachtige Zeeuwse klipper en werd gebouwd in 1893. Dit uitzonderlijk brede schip zorgde in het verleden voor veel laadvermogen en stabiliteit. Deze historische klipper is 29 meter lang  en het schip kan plaats bieden aan maximaal 26 passagiers tijdens meerdaagse tochten. Voor dagtochten kunnen er 35 passagiers aan boord komen.

Interieur van de Wilhelmina

De Wilhelmina heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan: alle hutten en het sanitair zijn vernieuwd evenals het dagverblijf en de kombuis. Het laadruim herbergt nu een gezellig en ruim verblijf voor de gasten met een open, professionele kombuis waar u zich heerlijk op culinaire wijze kunt uitleven. Er is een houtkachel en TV met Digitenne, CD, DVD en iPod-aansluiting. Aan dek geven de 2 masten met de vele zeilen iedereen voldoende te doen. Diegene die het wat rustiger aan wil doen, vindt beschutting in de ruime kuip waar ook een bak- en grillgelegenheid is ingebouwd.

Inventarislijst van de Wilhelmina:
Oven, zonnetent, bijboot, Beamer, CD, DVD, Beamer, iPod-aansluiting, bak en grill gelegenheid aan dek, zwemtrap, centrale verwarming, Houtkachel

Voor weekendgroepen en groepen met Full Service catering zijn de bedden opgemaakt, u hoeft dan geen slaapzak mee te nemen.

VAARGEBIED VAN DE ZEILCHARTER WILHELMINA

De Wilhelmina heeft als vaargebied de Waddenzee en het IJsselmeer, met als thuishaven het prachtige Harlingen. Met name de Waddenzee is een favoriet onder de bemanning. Het gebied is een van de meest dynamische natuurgebieden van Nederland. Met haar wijde uitzichten, zandbanken waar het schip op kan droogvallen en zeehonden is een zeiltocht over de Waddenzee een unieke ervaring. De eigenaresse en schipper van de Wilhelmina, Harriët, heeft ruime ervaring in het varen met passagiers en bezoekt graag met u de mooiste plekjes. Kom aan het roer staan van dit schep en beleeft een prachtige ervaring.  De bemanning van de Wilhelmina heet u van harte welkom aan boord.

Wilt u weten wat de huidige positie is van de Wilhelmina? Via onderstaande link kunt u ten alle tijden zien waar het schip zich op dit moment bevindt: Huidige positie Wilhelmina

Prijzen Wilhelmina 2020

Week €6925
Weekend €3570
Midweek zoav.-vrmo. €4720
Midweek mamo.-vrmi. €4720
Midweekdag op aanvraag
Weekenddag op aanvraag
Verlengdag €1150
Pasen €4203
Hemelvaart €5725
Pinksteren €4670
Eindschoonmaak €165
Voorovernachting €470

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE?

Boek direct uw zeilreis op de klipper Wilhelmina. Heb je nog vragen over het prachtige schip de Wilhelmina, neem dan gerust contact met ons op.  Wij bij Historische Zeilvaart helpen u graag de perfecte zeilreis samen te stellen voor u en uw familie of vrienden.