Bedrijfsuitje zeilen

fun since ’85

De perfecte basis voor sportief samenzijn, stevige teambuilding, motivatietraining en snelle kennismaking

*breadcrumbs*

Wilt u de band met uw relaties, personeel, klanten of collega’s versterken? En bovendien op een exclusieve locatie elkaar in een informele sfeer beter leren kennen? Of gezellig met elkaar op stap? Dan is met uw bedrijf zeilen op het Wad of IJsselmeer de basis voor het perfecte team- of bedrijfsuitje. Een zeilreis brengt uw team, uw klanten of uw businesspartners dichter bij elkaar. Een zeilreis is de perfecte basis voor sportief samenzijn, stevige teambuilding, motivatietraining en snelle kennismaking.

Hoe ziet zo’n zeilreis er uit?

Dit is afhankelijk van wat het doel is van uw uitje; gewoon een gezellige uitje, of  een kennismakingszeilreis, of een cadeau voor uw relaties, of een teambuilding, of een jubileum  ….. wij bieden een zeilreis op maat voor u.

Hoe lang wilt u op stap?

  • een dag zeilen op het Wad
  • een weekend zeilen naar de Waddeneilanden
  • een etmaal zeilen en droogvallen op het Wad
  • een dag zeilen en droogvallen op het Wad
  • een zeilreis over het IJsselmeer

Catering

Wanneer u bij ons een schip huurt staat een volledig ingerichte keuken ter beschikking. U kunt hier uw maaltijden zelf bereiden. Als u het bereiden van de maaltijden liever wilt uitbesteden, dan kan dat ook aan boord van onze schepen. Catering bieden wij u graag aan in diverse vormen: halfpension, volpension, van eenvoudig tot uitgebreid, met/zonder kok/bediening. Hiervoor hebben wij een aantal professionele cateraars aangetrokken, met jaren lange ervaring voor het verzorgen van maaltijden aan boord van zeilschepen. Wanneer u besluit de verzorging van uw zeiltocht uit handen te geven, brengen wij u graag in contact met het cateringbureau die uw wensen inventariseert en u een offerte op maat aanbiedt. Tot twee weken voor aanvang zeiltocht heeft u tijd een catering aan te vragen. Bij catering aan boord met kok, moet u één hut gereserveerd houden voor hem/haar en eventueel zijn/haar hulp.

Extra’s op uw zeilreis

Naast het zeilen is er nog de mogelijkheid tot events op de Waddeneilanden: denk bijvoorbeeld aan strandzeilen, mountainbiken door de duinen, een excursie over het Wad en onder begeleiding van een gids, bezichtigen van bijvoorbeeld diverse, aan de Waddeneilanden gerelateerde, musea, zoals op Terschelling de Cranberry-schuur.

Wanneer uw interesse gewekt is kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met uw wensen en de nautische mogelijkheden van schip, weer en getijde maken wij een op maat gesneden aanbieding voor u.