Fotografieworkshop op de Waddenzee

fun since ’85

Ga op zeilavontuur, verbeter je fotografievaardigheden en neem onvergetelijke herinneringen mee naar huis.

*breadcrumbs*

Fotografieworkshop op de Waddenzee

Avontuurlijke creatieveling opgelet! Zeil 23 t/m 27 september mee op de Eendracht over het wad. Tijdens deze geheel verzorgde, bijzondere midweek kunt u niet alleen genieten van het zeilavontuur. De Waddenzee is met haar prachtige kleuren, ruige luchten en fraaie zandstructuren op de droogvallende wadplaten, bij uitstek geschikt om tijdens een workshop als inspiratiebron te dienen. Maak de mooiste foto’s onder begeleiding van fotograaf Charles Borsboom. UNESCO werelderfgoed de Waddenzee biedt bijzondere flora en fauna. Met ons schip kunt u op plekken komen die anders niet toegankelijk zijn.

Voor fotografen van alle niveaus

Tijdens deze cursus heb je continu de kennis en ervaring van Charles tot je beschikking. Hoe je daar gebruik van maakt, is aan jou! Charles heeft veel ervaring met het inspireren van anderen en geven van cursussen over de hele wereld. Of je nu net een ontluikende interesse in natuurfotografie hebt ontdekt, of al je hele leven lang fotografeert; deze cursus heeft jou zeker wat te bieden. Er is geen vastgesteld programma.

Wat moet ik meenemen?
Neem je eigen camera en andere fotografieapparatuur mee! Het meenemen van een laptop of tablet is geen vereiste maar wordt wel sterk aangeraden.

Ontdek het avontuur op het Oostelijk Wad

Natuurlijk zijn we niet 24/7 aan het fotograferen. Bij goede winden zullen we zeilen! Met een historische platbodem is dat op zichzelf al een avontuur. We bepalen, afhankelijk van wind, weer en getij, de route. Uiteraard is het droogvallen een fenomeen en dat zullen we dan ook een zeker doen. Het lopen over de zeebodem is altijd weer iets bijzonders!

Afhankelijk van onze route zullen we enkele Waddeneilanden aandoen die weer andere inspiratiebronnen bieden en de kans geven om de eilanden te ontdekken. Aan boord heb je ruimschoots de tijd om aan je foto’s te werken.
Op het Oostelijk Wad zijn geen grote vaargeulen, dus moet de schipper goed opletten. Deze zandbult onder water, zouden we er nog overheen komen, of stranden we even? Zo scharrelen we naar Schiermonnikoog, het kleinste Waddeneiland. Waar het rustig is en de natuur nog haar gang kan gaan.

Volledig verzorgd

Op deze reis geniet je van de voordelen van volpension. De bereiding van het heerlijke eten wordt verzorgd door een kok. Om haar in staat te stellen geweldige gerechten op tafel te toveren, stelt ze wat hulp bij de voorbereiding en de afwas zeer op prijs.

Aan boord van de Zeeuwse klipper Eendracht uit 1899 is het goed toeven. Het schip is ruim en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hebt een ruime hut voor jezelf ter beschikking die voorzien is van een wastafel. Lees hier meer over het schip.

Datum en prijzen Fotografieworkshop Waddenzee 2024

Maandag 23 september t/m vrijdag 27 september

Prijs
€ 1125,- per persoon voor een ruime 1-persoons hut
Je kunt ook kiezen om een hut te delen. Boek samen met een vriend(in) of word met een medereiziger ingedeeld: €1000,-

De prijzen zijn all inclusive.

Boeken en contact

Voor het reserveren van deze reis, of meer informatie kun je hier contact met ons opnemen.