Classic Summercruise

fun since ’85

The way life should be!!!!

*breadcrumbs*

De perfecte zomer op een historisch schip!

In de zomer genieten van de prachtige historische schepen van Historische Zeilvaart? U kunt ook in 2020 weer genieten van de Classic Summercruise. Deze Summercruises zullen plaatsvinden aan boord van de tweemastklipper Actief en de driemastklipper Grootvorst. Tijdens deze cruise gaat u zeilen, droogvallen en Wadlopen. Daarnaast zult u de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling bezoeken. U kunt daar genieten van de prachtige natuur, maar ook van de gezellige dorpjes! Tijdens de Classic Summercruise van Historische Zeilvaart kunt u ultiem genieten van de zomer en verwend worden door de scheepskok. Vier nachten genieten van een historisch schip en prachtige natuur, wat wilt u nog meer deze zomer?

Een Classic Summercruise op de Actief

De tweemastklipper Actief is een zeilschip met een verleden. Al in 1899 werd het schip te water gelaten. In 1990 werd het schip omgebouwd tot een modern, comfortabel en sportief passagierszeilschip. De Actief is perfect voor een heerlijke Classic Summercruise!

De Actief is een klipper met een lengte van 35 meter en is geschikt voor 30 personen. Wilt u meer informatie over de Actief? Kijk dan hier.

Een Classic Summercruise op de Grootvorst

De Grootvorst werd in 1896 oorspronkelijk als rivierklipper gebouwd en tot in de jaren dertig was zij een zeilend vrachtschip. In 1985 overkwam haar wat vele schepen overkwam: ze was niet meer rendabel als vrachtschip. Nog in datzelfde jaar is de Grootvorst compleet verbouwd tot een luxe zeilend passagiersschip. De Grootvorst is een perfect schip voor een Classic Summercruise.

De Grootvorst is een klipper met een lengte van 40 meter en is geschikt voor 32 personen. Wilt u meer informatie over de Grootvorst? Kijk dan hier.

Meer informatie?

Een Classic Summercruise is een bijzondere reis, op het ritme van het getij, voortgedreven door de wind. Een reis in het mooiste natuurgebied van Noord-Europa; sinds 2009 staat de Waddenzee op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

In november 2019 zijn de data en prijzen van de Cruise voor seizoen 2020 bekend en vindt u ze hier op onze website.