Noordfries

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over Zeilcharter Noordfries

De Noordfries is een stoere, snelle Oostzee-tjalk, gebouwd in 1896
Het voormalige vrachtschip is omgebouwd tot een comfortabel recreatieschip dat plaats biedt aan maximaal twintig personen. Naast een uiterst sfeervol dagverblijf, is de kombuis van de Noordfries ingericht met alles wat u nodig heeft in de keuken, dus 6-pits horeca-fornuis met oven, borden, bestek, pannen, glazen, kopjes, snijplanken, schalen, soepkommen, thermoskannen, broodmanden, etc, etc.

Wat is er verder nog aan boord: een barbecue, 2 buiten-gaspitten, radio-CD-speler/USB, spelletjes
zwem- en kinderzwemvesten en een bijbootje.

Waddenzee & IJsselmeer

Een tocht met de Noordfries voert u door de mooiste gebieden van Nederland. De Waddenzee, het IJsselmeer en de binnenwateren.Door haar geringe diepgang zwerft de Noordfries gemakkelijk over het Wad. Zeilen op de Noordfries betekend droogvallen en genieten van ongekende zonsondergangen en vergezichten. Pittoreske havensteden bezoeken en de charme van de waddeneilanden beleven. Nederland zoals u het nooit eerder heeft gezien!

Snelle zeiler

Benedendeks biedt de Noordfries een moderne, gezellige en vooral intieme sfeer aan haar gasten. Maar ook bovendeks is er genoeg te beleven. Deze goedgelijnde tjalk is een snelle zeiler en heeft al veel prijzen in de wacht gesleept. U kunt actief meezeilen met de professionele bemanning of lekker luieren aan dek. Zeilen op de Noordfries is zowel voor ervaren als onervaren zeilers een uitdaging.

Prijzen

Week €5080
Weekend €2510
Midweek zoav.-vrmi. €3580
Midweek mamo.-vrmi. €3170
Midweek dag €1235
Weekend dag €1665
Verlengdag €840
Pasen €3015
Hemelvaart (4 dagen) €4190
Pinksteren €3350