Zomerzeilen op de Noorderlicht

fun since ’85

6 dagen zeilplezier op het Wad, enkel voor volwassenen.

*breadcrumbs*

Zomerzeilreis op zeilschip Noorderlicht

Her ruime zeilschip de Noorderlicht zet koers naar de Waddenzee. Stap aan boord van deze relaxte adult-only zeilreis die rust, actief zeilen en natuur combineert.

Het programma van zomerzeilen op zeilschip Noorderlicht

Landrot, let op: een schip vaart waar de wind haar brengt. Het onderstaande programma is slechts een voorbeeld. Het exacte programma wordt aan boord pas bepaald aan de hand van het getij.

Ga er een weekje tussenuit en maak je hoofd leeg! Dat kan gemakkelijk aan boord van onze indrukwekkende driemaster Noorderlicht. De perfecte mix van actief zeilen en ontspannen in de frisse zeelucht!

Het schip biedt genoeg ruimte voor iedereen: of het nu in de gezellige salon is of knusse lounge achterop het schip, ideaal voor gezelligheid. Maar ook als je in je eentje wilt genieten van de weidsheid van de Waddenzee, vind je aan boord van het Noorderlicht altijd wel een rustig plekje.

Deze zeiltocht is bijzonder geschikt voor alleenreizenden. We hebben namelijk een verhoogd aantal eenpersoonshutten beschikbaar, wat een rustige nacht garandeerd. Uiteraard hebben we ook tweepersoonshutten beschikbaar die met uw metgezel kunt delen, of met een andere opvarende.

Je komt op zondagavond aan boord en maakt kennis met het schip, je medezeilers en de bemanning. De kapitein vertelt je graag meer over de geplande route, die hij plant met het oog op de wind- en weersvoorspellingen. Harlingen biedt als starthaven veel leuke bestemmingen die de moeite waard zijn om te bezoeken. De Waddeneilanden zoals Terschelling, Vlieland, Texel en Ameland zijn waarschijnlijk het populairst. Elk eiland heeft zijn eigen charme en biedt je de mogelijkheid om een strandwandeling te maken, door de gezellige havenstadjes te slenteren of door de duinen te fietsen na een enerverende zeildag.

Maar om op deze geweldige bestemmingen te komen, moet je eerst zeilen. Je hebt geen zeilervaring nodig! De bemanning laat je graag alles zien wat je moet weten, zodat je snel deel uitmaakt van de bemanning. Uiteindelijk is het zaterdagmiddag tijd om met een zwaar gemoed afscheid te nemen. Een zomervakantie die u niet snel zult vergeten!

Data en prijzen 2024

De haven van afvaart en aankomst van deze reis is Harlingen.

Data
Zondag 18 augustus 2024 20:00 uur t/m zaterdag 24 augustus 2024 16:00 uur op de Noorderlicht

Prijzen
2-persoonshut: €810,- per persoon
1-persoonshut  €1215,-
U verblijft met maximaal 1 persoon van hetzelfde geslacht uit een ander gezelschap in een hut.
Deze reis is enkel voor volwassenen te boeken.

Inclusief maaltijden en tussendoortjes, koffie/thee/water en dekbed met beddengoed. Fris en alcoholische dranken zijn tegen schappelijke prijzen verkrijgbaar. De prijs is tevens inclusief havengelden, toeristenbelasting, eindschoonmaak en verzekering van de Garantieregeling Pakketreizen.

N.B. U kunt deze reizen boeken met maximaal 8 personen. Voor meer personen kunt u een schip huren exclusief voor uw gezelschap.

Boeken en contact

Heeft u vragen over deze zeilreis, het zeilen of het programma? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen.
Heeft u algemene vragen over zeilen met een historisch schip? Lees dan zeker onze veelgestelde vragen en reizigersinformatie.

Voor het reserveren van een reis, meer informatie of een vrijblijvende optie, klikt u op één van de knoppen hieronder. Bellen mag natuurlijk ook.