Eendracht

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over de klipper Eendracht

Het schip de Zeeuwse klipper Eendracht is in 1899 gebouwd en tot 1930 gebruikt als zeilend vrachtschip. Nadat er een hulpmotor is ingebouwd, is daarna nog tot 1960 vracht mee vervoerd. De 20 jaren daarna was de Eendracht in gebruik als woonschip. Na een ingrijpende verbouwing is de Eendracht sinds 1986 in gebruik als varend passagiersschip op de Waddenzee en IJsselmeer.

Een ruime en stoere klipper met een teakhouten scheepsvloer.

Het schip is ruim van binnen. De combinatie van crème wanden met hardhouten deuren en teakhouten scheepsvloer geeft een luxe uitstraling. De toiletten zijn modern en de douches voorzien van thermostaatkraan. In een aantal hutten zijn de bedden 2.20 meter lang. Matrassen en kussens zijn van anti-allergisch materiaal.
De keuken wordt door professionele koks graag gebruikt vanwege het grote gasfornuis en de werkruimte. De keuken is volledig ingericht en geschikt om voor 35 personen te koken.

Wat is er verder nog aanwezig aan boord van zeilcharter de Eendracht:

  • 6-pits-gasfornuis met oven
  • Koel-vriescombinatie
  • Radio-CD-speler met USB
  • Boordbibliotheek
  • Spelletjes
  • Koffiezetapparaat (filter nr. 4).

Vaargebied van de Eendracht

Bent uw geïnteresseerd in een zeilreis bij ons aan boord over de mooie Waddenzee naar de eilanden en het IJsselmeer? Het schipperspaar Andi Witzke en Anne Dühring verwelkomen u graag aan boord van de Eendracht en brengen u graag naar de mooiste plekken op het water. Wilt u meer informatie over het zeilen op het Wad en IJsselmeer klik dan hier.

Huidige positie Eendracht

Prijzen 2022

Week 6790
Weekend 3350
Midweek zo.av.-vr 9 u. of
ma.mo. – vrij.mid 16u
4280
Voorovernachting   550
Dagtocht 2240
Verlengdag 1120
Pasen (3 dagen) 4015
Hemelvaart (4 dagen) 5590
Pinksteren 4460
Eindschoonmaak inclusief

U kunt bij de Eendracht kiezen voor een dagtocht, weekend zeilen, langweekend, midweek, week of langer.

Boek direct uw zeilreis op de klipper Eendracht. Heb je nog vragen over het prachtige schip?  Neem dan gerust contact met ons op.  Wij bij de Historische Zeilvaart helpen u graag de perfecte zeilreis samen te stellen voor u en uw familie of vrienden.

Klik hier voor een impressie van de klipper Eendracht.