Cadeaubon

fun since ’85

Deel al het moois dat het Wad te bieden heeft

Doe een waddenbeleving cadeau

Geef iemand een ultieme beleving op het wad en doe een cadeaubon voor een zeiltocht cadeau. Een heel origineel geschenk.

Deel het avontuur

Weet u hoe mooi het varen met een zeilschip op het Wad is en wilt u iemand anders ook kennis laten maken? Dan is onze cadeaubon perfect. Populair om cadeau te doen is een Etmaal op het Wad of Droogvallen en Wadlopen, maar ook een bedrag of op maat gemaakte reis is geen enkel probleem. De cadeaubon kan geldig zijn voor 1 of meerdere personen en kan naar wens ingewisseld worden op een vooraf bepaalde datum of een vaardatum van de kalender. De cadeaubon wordt verzonden als een aantrekkelijk pakket met een gratis muts/kol. De waardebon verloopt niet.

 

Wat houdt de reis in?

Tijdens deze reis kunnen de meezeilers alle natuur die het Wad te bieden heeft beleven. Stil water of woeste golven, stralende zon of pittige buien, het weer is onvoorspelbaar. Bij het droogvallen van het schip loop je op de ongerepte zeebodem en kun je de schatten van de Waddenzee ontdekken. Tijdens het zeilen kun je genieten van het uitzicht en de zilte lucht, of de schipper helpen door zelf in de trossen te hangen. De arrangementen zijn geheel verzorgd: gasten worden voorzien van een opgemaakt bed en handdoeken en verrast met heerlijke maaltijden en koffie/thee/water/limonade.

cadeaubon zeilreis Historische Zeilvaart Harlingen.

Droogvallen Wind Eten Ontdekken Water Zeilen Slapen Natuur Wadlopen Genieten Avontuur Waddenzee Ontspannen