Actief

fun since ’85

*breadcrumbs*

UNIEKE AANBIEDING PINKSTEREN

3 dagen Pinksterweekend voor de prijs van 2 dagen

OVER KLIPPER ACTIEF

Een zeilschip met een verleden. In 1899 werd de Johanna Christina te water gelaten. Het schip voer met vracht over de Hollandse binnenwateren. Eerst zeilend en later met de motor. In 1990 werd het schip omgebouwd tot modern, comfortabel en sportief passagierszeilschip. Haar naam werd gewijzigd in Actief, waardoor zij de herinnering aan een actief verleden in de binnenvaart altijd bij zich draagt.

INTERIEUR VAN DE ACTIEF

Onder het dek bevindt zich een ruime, gezellige zitruimte en een volledig ingericht luxe kombuis met biertap, koelkasten, een horecafornuis met oven, magnetron en koffiezetapparaat (filters zijn aanwezig).
Het prachtige historische zeilschip is van alle gemakken voorzien, wilt u meer informatie wat u allemaal kunt verwachten op de Actief? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Vaargebied de Actief

Vanaf de thuishaven in Harlingen, Friesland vaart de historische zeilklipper de Actief naar diverse vaargebieden. U kunt genieten van de prachtige natuur op de Waddenzee of het IJsselmeer. Wist u dat de Waddenzee op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat? U kunt ook kiezen voor de Waddeneilanden zoals Terschelling en Vlieland.

Tevens is er het hele seizoen door ruimte voor activiteiten zoals wadlopen en droogvallen. In de zomermaanden zijn er een tal van bijzondere activiteiten in de dit gebied te bezoeken zoals het festival Oeral op Terschelling en de HT sloepenrace. Ideaal voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, een schoolreis of gewoon even lekker weg. Dit kan in de vorm van een dagtocht, midweek, weekend of een langere zeilvakantie.

De schipper en de matroos willen u graag alles vertellen over het reilen en zeilen op het schip en hopen u binnenkort te mogen begroeten aan boord van de Actief. Tot ziens op de Actief!

Huidige positie van de Actief

Wilt u weten wat de huidige positie is van de klipper de Actief? Via onderstaande link kunt u ten alle tijden zien waar het schip zich op dit moment bevindt:

 HUIDIGE POSITIE ACTIEF

Prijzen 2023

Week 9100
Weekend 4400
Midweek ma. 10.00 u – vrij 16.00 uur of
zon. 20.00 uur – vrij. 09.00 uur.
6150
Dagtocht 2950
Voorovernachting   650
Weekend + 1 dag 5760
Weekend + 2 dagen 7190
Eindschoonmaak inclusief

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE?

Boek direct uw zeilreis op de Actief. Heb je nog vragen over het prachtige schip de Actief, neem dan gerust contact met ons op. De Historische Zeilvarat Harlingen helpt u graag de perfecte zeilreis samen te stellen voor u en uw familie of vrienden.