Teambuilding op de Waddenzee

fun since ’85

*breadcrumbs*

Teambuilding op de Waddenzee met Historische Zeilvaart Harlingen

Ontdek de ultieme teambuilding ervaring op de Waddenzee

Welkom aan boord bij Historische Zeilvaart Harlingen, waar uw zoektocht naar de perfecte teambuilding activiteit eindigt. Verankerd in de rijke tradities van de Nederlandse zeilhistorie, biedt onze vloot een unieke setting voor een onvergetelijke teambuilding ervaring op de Waddenzee. Historische Zeilvaart Harlingen stelt uw teambuilding uitje op de Waddenzee op maat voor u samen.

Waarom varen perfect is voor teambuilding

Verbinding en Samenwerking: Zeilen vereist teamwork, communicatie en leiderschap. Het bemannen van een historisch zeilschip motiveert uw team om samen te werken, hun rollen af te stemmen en gezamenlijk te navigeren door de uitdagingen van het zeilen. Uiteraard onder leiding van onze ervaren schippers.

Unieke Ervaring: Verlaat de conventionele vergaderruimtes en stap aan boord van een authentiek zeilschip. De Waddenzee, met haar adembenemende uitzichten en rijke ecologie, biedt een inspirerende achtergrond die bijdraagt aan creatief denken en teamgeest.

Flexibiliteit in Planning: Bij Historische Zeilvaart Harlingen begrijpen we dat elke groep uniek is. Daarom bieden we flexibele mogelijkheden qua verzorging, reisduur, bestemming en activiteiten. Of uw team nu klein of groot is, wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die aan al uw wensen voldoet.

Onze schepen en mogelijkheden

Onze vloot bestaat uit gerestaureerde historische schepen, elk met hun eigen verhaal en charme. Van knusse aak tot majestueuze driemaster, wij bieden de perfecte setting voor elke groepsgrootte en voorkeur.

In overleg met u stellen we een programma samen dat aansluit bij de doelen en interesses van uw team. Of u nu op zoek bent naar een relaxte dag op het water, een sportieve zeiltocht of een educatieve ontdekkingstocht met een gids van de Waddenvereniging, alles is mogelijk. Zowel het scheepsruim, het dek en het Wad kunnen dienen als uw vergader- of presentatieruimte.

Wij zorgen voor alles. Onze ervaren schipper loodsen uw team veilig over de Waddenzee. We bieden cateringopties die variƫren van eenvoudige lunches tot luxe diners. We kunnen begeleide excursies over de Zeebodem en inspirerende sprekers inzetten of uiteenlopende activiteiten op de Waddeneilanden organiseren. Uw team hoeft alleen maar te genieten van de ervaring.

Activiteiten en Bestemmingen

De Waddenzee biedt eindeloze mogelijkheden voor avontuur en ontdekking. Van zandbanken verkennen en zeehonden spotten tot aanleggen op de Waddeneilanden, er is ontzettend veel te beleven. Wij werken samen met lokale gidsen en experts om uw team unieke activiteiten aan te bieden die de teamgeest versterken.

Neem het Roer in Handen

Klaar om uw team naar nieuwe hoogten te leiden? Neem contact op met Historische Zeilvaart Harlingen en start de reis naar een onvergetelijke teambuilding ervaring op de Waddenzee. Ons team bestaat uit ervaren schippers en organisatoren die hun liefde voor de zee met u delen. Uw wensen staan centraal. Vaar mee op historische schepen en maak deel uit van de levende maritieme geschiedenis van Nederland. Samen zetten we koers naar succes. Welkom aan boord!