Bonte Piet

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over Zeilcharter Bonte Piet

De steilsteven Bonte Piet werd in 1925 als één der laatste zeilende vrachtvaarders in Hoogezand gebouwd. De vracht die het schip toen vervoerde bestond voornamelijk uit suikerbieten en andere agrarische producten, die van Noord-Nederland naar de Zaanstreek en Amsterdam werden vervoerd.Na een werkzaam leven is zij omgebouwd tot zeilend passagiersschip.

Een gezellig schip met een ruim en licht dagverblijf

Het schip is geschikt voor groepen t/m 12 personen. Het gastenverblijf is ruim en licht en de kombuis is compleet ingericht. Er is warm en koud stromend water, een douche en toilet. Wat er verder nog aanwezig is aan boord van zeilcharter de Bonte Piet:

  • Gasfornuis
  • Oven
  • Koelkast
  • boordbibliotheek
  • Spelletjes
  • Gitaar
  • Radio cd-speler
  • Kinderzwemvesten/zwemvesten

Vaargebied van de Bonte Piet

De Bonte Piet heeft als vaargebied de Waddenzee, het IJsselmeer of het binnenwater. Met haar geringe diepgang, goede zeileigenschappen en deskundige bemanning is het een paradepaardje op de Waddenzee en IJsselmeer. Het is een bijzondere ervaring om aan het roer te staan van dit schip, de kronkels van de geulen in het Wad te voelen, op tijd overstag te gaan of te gijpen, mee met de eeuwige eb en vloed in het mooiste natuurgebied wat Europa rijk is.

Schipper Ineke Wonder hoopt u te mogen verwelkomen aan boord van de Bonte Piet.

Huidige positie Bonte Piet

Prijzen 2019

Week €3080
Weekend €1515
Midweek zoav.-vr €2155
Midweek ma-vr €1930
Midweek dag €715
Weekend dag €995
Verlengdag €510
Pasen €1820
Hemelvaart (4 dagen) €2535
Pinksteren €2025

U kunt bij de Bonte Piet kiezen voor een dagtocht, weekend zeilen, langweekend, midweek, week of langer.

DIRECT BOEKEN OF MEER INFORMATIE?

Boek direct uw zeilreis op de Bonte Piet.  Heeft u nog vragen over het prachtige schip?  Neem dan gerust contact met ons op.  Wij bij de Historische Zeilvaart helpen u graag de perfecte zeilreis samen te stellen voor u en uw familie of vrienden.

ie Bonte Piet