Bonte Piet

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over Zeilcharter Bonte Piet

De steilsteven Bonte Piet werd in 1925 als één der laatste zeilende vrachtvaarders in Hoogezand gebouwd. De vracht die het schip toen vervoerde bestond voornamelijk uit suikerbieten en andere agrarische producten, die van Noord-Nederland naar de Zaanstreek en Amsterdam werden vervoerd.

Waddenzee & IJsselmeer

Na een werkzaam leven is zij omgebouwd tot zeilcharterschip. Met haar geringe diepgang, goede zeileigenschappen en deskundige bemanning is het een paradepaardje op de Waddenzee en IJsselmeer. Het is een bijzondere ervaring om aan het roer te staan van dit schip, de kronkels van de geulen in het Wad te voelen, op tijd overstag te gaan of te gijpen, mee met de eeuwige eb en vloed in het mooiste natuurgebied wat Europa rijk is.

Voorzieningen

Het schip is geschikt voor groepen t/m 12 personen, met als vaargebied de Waddenzee, het IJsselmeer of het binnenwater. Het gastenverblijf is ruim en licht, de kombuis is compleet ingericht. Er is warm en koud stromend water, een douche en toilet. Ook een boordbibliotheek, spelletjes, een gitaar, hengels, een radio-cd-speler en natuurlijk zwemvesten in alle soorten en maten zijn aan boord van de Bonte Piet.

Schipper Ineke Wonder hoopt u te mogen verwelkomen aan boord van de Bonte Piet.

Prijzen

Week €3080
Weekend €1515
Midweek zoav.-vr €2155
Midweek ma-vr €1930
Midweek dag €715
Weekend dag €995
Verlengdag €510
Pasen €1820
Hemelvaart (4 dagen) €2535
Pinksteren €2025