Larus

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over Zeilcharter Larus

De Larus, een robuuste wadzeiler met warme intieme/huiselijke sfeer. Deze mooie stoere Oostzeetjalk is in 1893 gebouwd bij scheepswerf Pattje in Waterhuizen. Toen haar dienstbare leven in de vracht voorbij was werd zij woonschip en in 1987 is zij omgebouwd tot charterschip. In het voormalige vrachtruim zijn de hutten en het dagverblijf in de afgelopen jaren vernieuwd en komt de scheepssfeer van de 19e eeuw samen met het comfort van de 21e eeuw.

Interieur

Het interieur van de Larus wordt gekenmerkt door de prachtige natuurlijke lichtinval en de intieme huiselijke sfeer. De ruime hoge hutten zijn voorzien van koud en warm water en in de goed uitgeruste open keuken met 6-pits fornuis en (hetelucht)oven voelt elke kok zich thuis. Wat is er verder nog aanwezig: een koffiezetapparaat inclusief filters, een barbecue (elektrisch, voor binnen en buiten), radio-CD-speler (met USB), veel spelletjes, een sleepnetje en natuurlijk zwem- en kinderzwemvesten.

De Larus heeft bovendeks veel loop- en ligruimte en brede gangboorden, wat het schip zeer geschikt maakt voor jong en oud. Actief zeilen, lekker zonnen of gezellig bijkletsen en van het mooie Waddengebied genieten, het kan allemaal. Onder alle weersomstandigheden is de Larus een sportief en betrouwbaar schip voor een tocht in één van mooiste natuurgebieden van Europa, de Wadden en Waddeneilanden.

De ervaren en enthousiaste bemanning heet u graag welkom aan boord en laat u ontspannen kennismaken met het “varen van vroeger”en de fijne kneepjes van het zeilen. Aan boord van de Larus zult u zich snel thuis voelen, net als velen voor u.

Prijzen

Week €5590
Weekend €2760
Midweek zoav.-vrmo. €3940
Midweek mamo.-vrmi. €3485
Midweekdag €1360
Weekenddag €1830
Verlengdag €925
Pasen €3315
Hemelvaart (4 dagen) €4610
Pinksteren €3685