Oerol overnachting

fun since ’85

Maak uw Oerol ervaring compleet met een bijzondere overnachting

*breadcrumbs*

Oerol arrangement: overnachting en ontbijt

Bezoekt u Oerol 2024 en bent u op zoek naar een originele overnachting? Historisch zeilschip Larus is uw drijvende B&B gedurende de Oerol weekenden.

Het Oerol arrangement

Ieder jaar wordt het prachtige Waddeneiland Terschelling tien dagen lang omgetoverd tot één groot podium. In de dorpen, in de duinen, op  het strand en in de bossen worden diverse theater-,dans-, en muziekvoorstellingen gegeven en exposities aangeboden. Van 7 t/m 16 juni 2024 is Terschelling weer in de ban van dit festival: een hele bijzondere beleving om dit mee te maken.

In de haven van West-Terschelling, dichtbij het bruisende centrum, ligt het stoere en gezellige schip de Larus voor u klaar als perfect startpunt van uw verblijf op het Oerol-eiland.

Het nautische hotel

U verblijft in een hut met stapelbed, spiegel en wastafeltje. Het bed is alvast voor u opgemaakt en er liggen handdoeken voor u klaar. U kunt desgewenst tegen een meerprijs een eigen hut boeken. Douches en toiletten deelt u met alle opvarenden. De gezamenlijke ruimte is voorzien van ruime zitgelegenheid, boeken en spelletjes.

Data en prijzen 2024

Data
Vrijdagavond 07 juni 2024 t/m zondagmorgen 09 juni 2024  LAATSTE 4-PERSOONSHUT
Vrijdagavond 14 juni 2024 t/m zondagmorgen 16 juni 2024   LAATSTE 4-PERSOONSHUT
Het is niet mogelijk om 1 overnachting te boeken

Prijzen
€ 150,- p.p. (u wordt ingedeeld met andere gasten van hetzelfde geslacht)
€ 300,- per 2-persoonshut
€ 600,- per 4-persoonshut

De prijs is inclusief: ontbijt, linnengoed + handdoekenset, eindschoonmaak, havengeld, toeristenbelasting en verzekering van de Garantieregeling Pakketreizen.

Voor het reserveren van deze reis, meer informatie of een vrijblijvende optie, klikt u op één van de knoppen hieronder. Bellen mag natuurlijk ook.