Reviews

fun since ’85

*breadcrumbs*

‘HET WAS GEWELDIG!’

Het was geweldig!  Alle lof voor de scheepshondjes en de kapitein, maar zeker ook voor Els, de ‘Schippersvrouw’! We hebben genoten!

Een korte impressie (filmpje) kun je hier terug vinden. 

Robert en Roelie – Droogvallen op de Ideaal

‘DANK VOOR ALLEN!’

We hebben weer genoten met onze leerlingen en de schippers met hun maten. Een groot compliment voor hun omgang met onze leerlingen die er snel wat uitkramen maar een heel klein hartje hebben. Breng onze dank over naar ALLEN!

Frans, Wellantcollege – op stap met heel veel schepen 

‘MEDE DANKZIJ SCHIPPERS, MAATJES EN DE BOTEN’

De leerlingen en docenten van het Clusius College hebben wederom een geweldige week op het Wad gehad. Mede dankzij de schippers, maatjes en de boten, bedankt daarvoor.

Eric en Barry, Clusius College – op stap met heel veel schepen

‘SUPER BEMANNING!’

We hebben een heerlijke dag gehad, super bemanning en prachtig schip.

Ellen – Droogvallen met de Ideaal

‘LEUKE BEMANNING EN HEEL FIJN SCHIP!’

Het was weer een mooi weekend met fijn zeilweer, leuke bemanning en een heel fijn schip.

Bert – Tocht met de Ideaal

‘ZEER AANGENAAM MET JULLIE DIT TE ORGANISEREN’

Agnes en collega’s wil ik zeer hartelijk bedanken voor hun inzet en hulp; het was wat mij betreft zeer aangenaam met jullie dit te organiseren.

Ik kan dit denk ik doen uit naam van alle meevarenden die tot het einde zeer enthousiast waren: het schip was zeer goed verzorgd en voor onze 20 personen ruim voldoende.

Hans – Zeilweek met de Grootvorst 

‘TOM IS EEN GEWELDIGE SCHIPPER!’

We hebben genoten! Het was een mooie tocht en Tom is een geweldige schipper! Het was een erg leuke ervaring voor een groep met veel internationale studenten die nog nooit zoiets gedaan hadden.

Femke – Tocht met de Larus 

GEWELDIGE VERZORGING EN GASTVRIJHEID

Wij hebben een heerlijke dag gehad. De verzorging op uw boot was geweldig. Nogmaals dank voor uw gastvrijheid en misschien tot een volgende keer.  

Flip- Droogvaltocht met de Eendracht 

EEN WEEK OM NOOIT TE VERGETEN !

Onze week op de Bornrif met John en Jet was fantastisch! We hebben gelachen, goed gezeild, heel veel geleerd en enorm genoten. De plannen werden soms aangepast naar de omstandigheden, en al improviserend hebben we de mooiste avonturen beleefd.

Magreet-zeilweek met de Bornrif