Oost-Vlieland

fun since ’85

*breadcrumbs*

wieringeraak Oost-Vlieland

De wieringeraak Oost-Vlieland is een prachtig schip die in 1926 werd gebouwd in Makkum. Het schip werd gebouwd voor het vissen op de Nederlandse kustwateren. Na het vissen kwam zij in de chartervaart terecht. Waar zij voor heel veel jaren vele mensen een mooie vakantie heeft gegeven. In 2016 kwam de huidige eigenaar, Erik Querngester, de Wieringeraak Oost-Vlieland tegen en kreeg het schip een grote refit.
De Oost Vlieland is uitermate geschikt voor een prachtige vakantie of weekend op het water met familie of vrienden. In totaal kunnen er maximaal 10 personen verblijven op het schip. Het dagverblijf is zo ingericht dat het  een heerlijke plaats is om te relaxen.
De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een koelkast met vriezer en een complete inventaris.
De Oost-Vlieland heeft vijf  2-persoonshutten. Deze 2-persoonshutten zijn allen voorzien van bedden met een dekbed . Ook is er een toilet en douche aanwezig.
De Oost-Vlieland  is dus van alle gemakken voorzien.

Verder is aanwezig:

  • Zwemvesten
  • Radio met cd speler
  • Diverse boeken
  • Spelletjes
  • Biertap

De Oost-Vlieland is ideaal voor een mooie zeilende vakantie over het Wad en IJsselmeer, met vrienden of familie. Het schip is makkelijk hanteerbaar en bijzonder kind-vriendelijk. Erik is een ervaren zeeman die al meer dan 40 jaar, met veel plezier, de kunst van het varen doorgeeft aan zijn gasten. Door zijn jarenlange ervaring kent hij het Wad op zijn duimpje en weet hij de mooiste plekjes te vinden.

Kom aan boord en ervaar de schoonheid van het zeilen en het Wad op de wieringeraak Oost-Vlieland. Schipper Erik hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen! Nog meer lezen over de Oost-Vlieland? Klik dan hier.

Prijzen van de Oost-Vlieland 2023

Week 3810
Weekend 1880
Midweek 2460
Voorovernachting   290
Dagtocht op aanvraag
Hemelvaart (weekend + 2 dagen) 2990
Pinkster (weekend + 1 dag) 2570
Eindschoonmaak   100
dekbedden inclusief

Direct boeken of meer informatie?

Boek direct uw zeilreis op de wieringeraak Oost-Vlieland. Heeft u nog vragen over het prachtige schip Oost-Vlieland, neem dan gerust contact met ons op; de Historische Zeilvaart Harlingen helpt u graag de perfecte zeilreis samen te stellen voor u en uw familie of vrienden.