Trouwen aan boord

fun since ’85

*breadcrumbs*

Trouwen op het Wad

Totaal verknocht aan het Wad, zeilen of het water, en wil je van je bruiloft echt een heel bijzondere gebeurtenis maken? Denk dan eens aan trouwen op het Wad!

Stel je voor: je scheept in met je familie en vrienden op één van onze schepen en zeilt de haven uit, op weg naar je trouwlocatie: een zandbank midden in de Waddenzee. Daar aangekomen gaat het anker uit en wacht je tot de zeebodem tevoorschijn komt. In de verte nadert een klein bootje, aan boord is de ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Op het Wad verzamelen zich alle genodigden en met je voeten in het zand zeg je “ja” tegen elkaar. De zon schittert in de champagneglazen wanneer er getoost wordt en de wind en de meeuwen juichen het bruidspaar toe. Als het water terugkomt, zetten jullie koers naar wal om de rest van de feestelijkheden voort te zetten.

Een onvergetelijke bruiloft op het Wad

Neem jullie geliefden mee in jullie passie met een bruiloft op het Wad. Wij helpen graag om deze dag van begin tot eind onvergetelijk te maken. In samenwerking met ondernemers in de regio zorgen wij voor de mooiste dag uit jullie leven.

 

Foto’s: Simon Wolf