Over ons

fun since ’85

*breadcrumbs*

Sinds 1985 organiseren wij groepszeilreizen en meezeilreizen op historische en klassieke zeilschepen. Gemeenschappelijk doel van de Historische Zeilvaart Harlingen is om u een prachtige vakantie te geven, onze zeilschepen in stand te houden, te laten varen en voor ieder toegankelijk te maken. De schepen, varende onder de vlag van de Historische Zeilvaart, voldoen aan de strenge veiligheidseisen van de Binnenschepenwet.

Alle schippers van de Historische Zeilvaart Harlingen zijn lid van de SHZH. Ze hebben hart voor het reilen en zeilen van de schepen en oog en oor voor de wensen van reizigers. De unieke werkwijze van de Historische Zeilvaart is te danken aan een persoonlijke benadering en de korte lijnen tussen klant, kantoor en schipper.

Wat u wilt, zeg het maar!

Een zeilschip van de Historische Zeilvaart kunt u huren voor één dag, twee dagen, een week, een midweek, een week of nog langer. Aan boord is het mogelijk in een goed geoutilleerde kombuis zelf uw eten te bereiden. Maar u kunt er ook voor kiezen dat deels of geheel door een professioneel cateringbureau te laten verzorgen.

De ene zeilreis is de andere niet.

Met onze ervaren medewerksters op ons kantoor kunt u uw idee voor uw reis bespreken. Op basis van uw persoonlijke wensen en wat nautisch mogelijk is ontvangt u van hun een offerte op maat.