Over ons

Sinds 1985 organiseren wij groepszeilreizen en meezeilreizen op historische en klassieke zeilschepen. Gemeenschappelijk doel van de Historische Zeilvaart Harlingen is onze prachtige zeilschepen in stand te houden, te laten varen en voor ieder toegankelijk te maken. De traditionele zeilvaart verdient dat.

De schepen, varende onder de vlag van de SHZH, voldoen aan de strenge veiligheidseisen van de Binnenschepenwet.

Alle schippers van de Historische Zeilvaart Harlingen zijn lid van de SHZH. Ze hebben hart voor het reilen en zeilen van de schepen en oog en oor voor de wensen van reizigers. De unieke werkwijze van de SHZH is te danken aan een persoonlijke benadering en  de korte lijnen tussen klant, kantoor en schipper.


Wat u wilt, zeg het maar!
Een zeilschip van de SHZH kunt u huren voor één dag, twee dagen, een week, een midweek, een week of nog langer. Aan boord is het mogelijk in een goed geoutilleerde kombuis zelf uw eten te bereiden. Maar u kunt er ook voor kiezen dat deels of geheel door een professioneel cateringbureau van de SHZH te laten verzorgen.

De ene zeilreis is de andere niet.
Samen met Agnes Sonneveld en Marianna Schokker van de Historisch Zeilvaart Harlingen kunt u een plan maken voor uw zeilreis. Op basis van uw persoonlijke wensen ontvangt u van ons een offerte op maat.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt hebben. Aarzel dan niet contact op te nemen met Agnes Sonneveld of Marianna Schokker van kantoor. 

 

Voor vragen en opmerkingen bel of mail ons vrijblijvend.

0517 413242

@