Bornrif

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over zeilcharter Bornrif

De Bornrif is een 17 meter lange Noordzeebotter (platbodem) die gebouwd is in 1914. Het comfortabele schip heeft brede en hoge gangboorden en ligt zeer stabiel in het water en is daardoor erg kindvriendelijk. De Bornrif is de perfecte basis voor een prachtige zeilreis op het Wad en IJsselmeer met vrienden, familie of collega’s. Tjalling van der Zee is sinds januari 2021 de nieuwe en zeer trotse eigenaar van het schip. Tjalling heeft al een lange geschiedenis in de chartervaart en hij kan niet wachten om u de mooiste plekken op het Wad en IJsselmeer te laten zien!

Comfortabel schip met gezellig dagverblijf

De Bornrif is een prachtig historische schip, maar ook uitermate comfortabel en beschikt over een gezellig dagverblijf. Het schip de Bornrif heeft één 3-persoonshut en twee 4-persoonshutten. Het schip heeft voorheen altijd gevaren met maximaal 10 personen. Echter om een optimale beleving en het bijbehorende comfort te leveren, verhuren wij dit schip aan maximaal 6 personen (een uitzondering van een extra persoon is bespreekbaar). Het schip heeft één douche en één toilet.

De kombuis van de Bornrif is ingericht met alles u nodig heeft in de keuken, zoals borden, bestek, pannen, glazen, snijplanken, thermoskannen, soepkommen, schalen, broodmanden en nog veel meer. Wat er verder nog aanwezig is op de zeilcharter Bornrif:

  • Koffiezetapparaat, filters aan boord
  • Cobb grill
  • 4-pits gasfornuis
  • Audio/geen USB
  • Boordbibliotheek
  • Zwemvesten / kinderzwemvesten
  • Grill voor buiten

Deze prachtige Noordzeebotter is zeer geschikt voor een onvergetelijke zeilreis op het Wad en IJsselmeer. Met vrienden, met familie, met het bedrijf…. voel de wind door je haren en de zon op ’t gezicht, ruik de zilte zee en geniet!

Vaargebied van de Bornrif

U kunt zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer. Welke havenplaatsen en Waddeneilanden er precies aangedaan worden hangt af van uw wensen, de duur van de zeilreis en het weer. Droogvallen op het Wad kan ook met de Bornrif. U kunt dit samen met de schipper, Tjalling van der Zee, bepalen.

Prijzen Bornrif 2022

U kunt bij de Bornrif kiezen voor een dagtocht, weekend zeilen, lang weekend, midweek, week of langer.

Week 3700
Weekend 1825
Midweek 2395
Dagtocht   950
Verlengdag   510
Pinksteren (3 dagen) 2335
Hemelvaart (4 dagen) 2845
Voorovernachting   300
Pasen 2100

Prijzen voor de Bornrif zijn inclusief: bemanning, brandstof, havengeld, toeristenbelasting en dekbedden.

Boek direct uw zeilreis op de Bornrif. Heeft u nog vragen over de zeilcharter de Bornrif? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de Historische Zeilvaart!