Bornrif

fun since ’85

*breadcrumbs*

Over zeilcharter Bornrif

De Bornrif is een 17 meter lange Noordzeebotter (platbodem) die gebouwd is in 1914. Het comfortabele schip heeft brede en hoge gangboorden en ligt zeer stabiel in het water en is daardoor erg kindvriendelijk. De Bornrif is de perfecte basis voor een prachtige zeilreis op het Wad en IJsselmeer met vrienden, familie of collega’s. John Beekhuizen is uw schipper en is ook de eigenaar van het schip de Bornrif. Hij laat u graag de mooiste plekken op het Wad en IJsselmeer zien!

Comfortabel schip met gezellig dagverblijf

De Bornrif is een prachtig historische schip, maar ook uitermate comfortabel en beschikt over een gezellig dagverblijf. Het schip de Bornrif heeft één 3-persoonshut en twee 4-persoonshutten. Het schip is daarom geschikt voor 10 personen. Daarnaast heeft het schip één douche en één toilet.

De kombuis van de Bornrif is ingericht met alles u nodig heeft in de keuken, zoals borden, bestek, pannen, glazen, snijplanken, thermoskannen, soepkommen, schalen, broodmanden en nog veel meer. Wat er verder nog aanwezig is op de zeilcharter Bornrif:

  • Biertapinstallatie
  • Koffiezetapparaat, filters aan boord
  • Cobb grill
  • 4-pits gasfornuis
  • Audio/geen USB
  • Boordbibliotheek
  • Zwemvesten / kinderzwemvesten
  • Grill voor buiten

Deze prachtige Noordzeebotter is zeer geschikt voor een onvergetelijke zeilreis op het Wad en IJsselmeer. Met vrienden, met familie, met het bedrijf…. voel de wind door je haren en de zon op ’t gezicht, ruik de zilte zee en geniet!

Vaargebied van de Bornrif

U kunt zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer. Welke havenplaatsen en Waddeneilanden er precies aangedaan worden hangt af van uw wensen, de duur van de zeilreis en het weer. Droogvallen op het Wad kan ook met de Bornrif. U kunt dit samen met de schipper, John Beekhuizen, bepalen. Wilt u meer informatie over droogvallen op het Wad? Kijk dan hier.

Schipper eigenaar John Beekhuizen van de Bornrif vaart al jaren over het Wad en laat u graag ervaren hoe het is om voort te bewegen op het getij en de wind. Hij kan u de mooiste plekken laten zien. Nog meer lezen over de Bornrif? Klik dan hier.

Prijzen Bornrif 2020

U kunt bij de Bornrif kiezen voor een dagtocht, weekend zeilen, langweekend, midweek, week of langer.

Week € 2.730,=
Weekend € 1.440,=
Midweek zoav.-vrmo € 1.925,=
Midweek mamo.-vrmi € 1.760,=
Midweek dag € 660,=
Weekend dag € 920,=
Verlengdag € 475,=
Pasen € 1.724,=
Hemelvaart (4 dagen) € 2.390,=
Pinksteren € 1.915,=

Prijslijst 2020

Boek direct uw zeilreis op de Bornrif. Heeft u nog vragen over de zeilcharter de Bornrif? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de Historische Zeilvaart!