Bornrif

fun since ’85

*breadcrumbs*

Noordzeebotter Bornrif

De Bornrif is een 17 meter lange Noordzeebotter (platbodem) die gebouwd is in 1914. Het comfortabele schip heeft brede en hoge gangboorden en ligt zeer stabiel in het water en is daardoor erg kindvriendelijk. De Bornrif is de perfecte basis voor een prachtige zeilreis op het Wad en IJsselmeer met vrienden, familie of collega’s. Tjalling van der Zee is sinds januari 2021 de nieuwe en zeer trotse eigenaar van het schip. Tjalling heeft al een lange geschiedenis in de chartervaart en hij kan niet wachten om u de mooiste plekken op het Wad en het IJsselmeer te laten zien!

Comfortabel schip met gezellig dagverblijf

Nadat Tjalling in 2021 de Bornrif gekocht heeft is het schip eerst helemaal onder handen genomen. Zo is er nu een grotere keuken mét afwasmachine en er zijn een wasmachine en droger geplaatst. De gezellige zithoek is opnieuw gestoffeerd en de bedden zijn nu voor zien van standaard dekbedden.
Het schip is geschikt voor maximaal 8 personen overnachten en heeft twee 2-persoonshutten en een 4-persoonshut. Het schip heeft één (ruime) douche en één toilet.

De kombuis van de Bornrif is ingericht met alles u nodig heeft in de keuken, zoals borden, bestek, pannen, glazen, snijplanken, thermoskannen, soepkommen, schalen, broodmanden en nog veel meer. Wat er verder nog aanwezig is op de zeilcharter Bornrif:

  • Koffiezetapparaat, filters aan boord
  • Cobb grill
  • 4-pits gasfornuis
  • Audio/geen USB
  • Boordbibliotheek
  • Zwemvesten / kinderzwemvesten
  • Grill voor buiten

Deze prachtige Noordzeebotter is zeer geschikt voor een onvergetelijke zeilreis op het Wad en IJsselmeer. Met vrienden, met familie, met de collega’s… voel de wind door je haren en de zon op ’t gezicht, ruik de zilte zee en geniet!

Vaargebied van de Bornrif

U kunt zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer. Welke havenplaatsen en Waddeneilanden er precies aangedaan worden hangt af van uw wensen, de duur van de zeilreis en het weer. Droogvallen op het Wad kan ook met de Bornrif. U kunt dit samen met de schipper, Tjalling van der Zee, bepalen.

Prijzen Bornrif 2023

U kunt bij de Bornrif kiezen voor een dagtocht, weekend zeilen, lang weekend, midweek, week of langer.

Week 3810
Weekend 1880
Midweek 2460
Dagtocht   980
Pinksteren (weekend+ 1 dag)  2400
Hemelvaart (weekend+2 dagen) 2930
Voorovernachting    310

De prijzen zijn inclusief: bemanning, brandstof, havengeld, toeristenbelasting, dekbedden en eindschoonmaak.

Boek direct uw zeilreis op de Bornrif.

Heeft u nog vragen over de zeilcharter de Bornrif? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de Historische Zeilvaart!