Weekend nazomeren op het Wad

fun since ’85

The way life should be!

*breadcrumbs*

Een weekend nazomeren op het Wad

Zeil in oktober mee met een prachtige nazomer zeilreis over het Wad. Laat je heerlijk meevoeren over de Waddenzee en geniet van de vergezichten, of doe actief mee en hijs de zeilen. Tijdens deze reis zeilen we naar een Waddeneiland en kun je de prachtige omgeving en natuur aldaar aanschouwen. Pak die laatste zonnestralen mee en ontdek de prachtige Waddenzee met een schip uit de bruine vloot!

Vaar langs de Waddeneilanden

Onderweg varen we langs de zeehondenbank tussen Vlieland en Terschelling, waar meestal 50 tot 70 zeehonden verblijven. Tijdens deze heerlijke nazomer zeilreis bezoeken we één van de Waddeneilanden. Elk van deze eilanden heeft haar eigen karakter en charme. De eilanden zijn perfect voor mooie fietstochten door de zeer goed aangelegde fietspaden. Deze voeren je langs idyllische plekjes, uitgestrekte duinlandschappen en mooie zandstranden. Natuurlijk kun je ook zonder fiets van de eilanden genieten door gewoon lekker door de dorpjes te slenteren of een mooie strandwandeling te maken. Zeil mee op onze nazomer zeilreis en beleef een onvergetelijke ervaring.

De catering

Op deze reis genieten we van de voordelen van volpension. De bereiding van het heerlijke eten wordt gecoördineerd door onze huiskok. Om haar in staat te stellen geweldige gerechten op tafel te toveren, heeft zij af en toe jouw hulp nodig bij de voorbereiding en de afwas. Thee en koffie zijn inbegrepen. Frisdranken, bier en wijn kunnen aan boord tegen redelijke prijzen worden gekocht.

Datum en prijs

Vrijdag 8 oktober 20.00 aan boord t/m zondag 10 oktober, 16.00 uur. Deze reis is volgeboekt.

Prijs
€. 250,- per persoon

Inclusief: bemanning, brandstof, havengeld, toeristenbelasting, eindschoonmaak, koffie/thee en eten.
Exclusief: Fris- en alcoholische dranken zijn tegen betaling aan boord te verkrijgen.

Corona

Onze schipper-eigenaren houden zich aan de door de overheid gestelde corona-eisen, die op hun schepen van toepassing zijn. Mocht je hier meer informatie over willen hebben, bel dan met onze medewerksters van kantoor of stuur je vragen per mail naar ons toe.

Boeken en contact

Voor het reserveren van deze reis, meer informatie of een vrijblijvende optie, kun je hier contact met ons opnemen.